У Києві ресторанам та кафе дозволили приймати гостей в залах
У Києві закладам громадського харчування дозволили приймати гостей всередині приміщень, йдеться в розпорядженні КМДА від 22 червня.
Цей текст доступний також російською мовою
Як повідомляє НВ, починаючи з пункту 93 розпорядження йдеться про Вимоги щодо роботи закладів громадського харчування, серед яких описані і правила роботи закладів всередині приміщень. Однак поки закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (тільки до десяти осіб), готувати їжу на відкритих кухнях і відкривати буфети самообслуговування.
Відвідувачі можуть увійти до закладу тільки у супроводі персоналу. Людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ – не пускатимуть до закладу.
Установи повинні встановити антисептики, рідке мило і паперові рушники. Проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо. Використані маски і рукавички треба збирати окремо. Всі працівники мають обслуговувати гостей в масках й рукавичках. Гості повинні бути в масці, коли заходять у заклад і пересуваються по ньому.
Джерело: НВ
Читайте також
Сколько потеряли кафе и рестораны в карантин, – исследование