Морські їжаки і хенд-роли: у харківському ТРЦ Nikolsky відкрився Virgin Izakaya Bar
Фуд-зона харківського ТРЦ Nikolsky поповнилася рестораном японської кухні Virgin Izakaya Bar.
Цей текст доступний також російською мовою
Як повідомила RAU прес-служба Budhouse Group – девелопера проекта – загальна площа нового ресторану склала 520 кв. м. Страви в Virgin Izakaya Bar готують на відкритій кухні, тому гості ресторану опиняються віч-на-віч з шеф-кухарем і можуть спостерігати за приготуванням їжі. Це відображає філософію закладу – відкритість для своїх гостей.
У меню закладу можна знайти такі страви, як морські їжаки, риба, суші, хенд-роли, десерти мота, а також страви, приготовані на грилі. Шеф-кухар міксує смаки, щоб показати гостям справжню традиційну і одночасно сучасну японську кухню.
Це вже третій ресторан мережі в Україні, ще по одному Virgin Izakaya Bar працюють в Києві та Одесі.
Нагадаємо, ТРЦ Nikolsky розташований в центрі Харкова, на вул. Пушкінська, 2. Загальна площа торгового центру становить 106 000 кв. м, торгова – 53 000 кв. м. Концепція і дизайн інтер’єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra. Девелопер проекту – Budhouse Group.
Читайте також
Відкриття ТРЦ Nikolsky та зростання відвідуваності на 50% – підсумки року Budhouse Group