Хто кого з’їсть: які ресторанні формати змогли пережити локдаун і що їх чекає в майбутньому
Протягом 2020 року в Україні закрилося назавжди близько 4000 закладів. Втім є формати, яким криза дає хороші можливості для розвитку. Цей матеріал доступний російською мовою На найбільшій зустрічі рітейлу країни – RAU EXPO-2021, організованої Асоціацією рітейлерів України – Ольга Насонова, директор компанії Ресторанний консалтинг позначила актуальні тенденції ресторанного ринку України, а також дала свій прогноз … Читати далі Хто кого з’їсть: які ресторанні формати змогли пережити локдаун і що їх чекає в майбутньому
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити