Новини ресторанів і кафе: Pizza Veterano, Salateira в Харкові, Domino’s Pizza в Одесі, Сушія і Білий налив
Новий заклад і найближчі плани Domino’s Pizza, Veterano Cab від засновників Pizza Veterano, два нових грузинських ресторани Tbiliso в Києві, оновлений Сушія і Білий налив на Хрещатику.
Domino’s Pizza
Міжнародна компанія Domino’s відкрила в Одесі за адресою Грецька площа, 5 новий заклад. Про це повідомляє Новое время. Урочистий захід, крім власників франшизи, відвідали представники глобального офісу Domino’s Pizza з США і топ-менеджмент українського підрозділу. Як зазначив віце-президент Domino’s Pizza International Фред Ланд, в Одесі існує величезний потенціал. Після відкриття 29 піцерій у Києві в глобальному офісі впевнені, що за Одесою майбутнє – це прекрасне і перспективне місце для розвитку мережі.
«Місцеві франчайзі мають амбітні плани з розвитку мережі – до кінця року буде відкрито сім піцерій у місті і ми гарантуємо ефективну підтримку центрального офісу та залучення наших співробітників для допомоги в роботі партнерів в регіоні», – зазначив генеральний директор Domino’s Pizza в Україні Андрій Романенко.
За словами Андрія Романенка, наступним містом, в якому відкриється Domino’s Pizza стане Львів. Пріоритетними містами для подальшого розвитку Domino’s Pizza є Харків, Дніпро, Чернігів, Житомир, Черкаси та міста Київської області.
Domino’s Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році і налічує понад 15 000 закладів у 90 країнах світу із загальною кількістю співробітників понад 300 000. В Україні компанія працює з 2010 року. За 7 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито 33 заклади мережі в Києві, Одесі, Броварах, продано більше 8 мільйонів піц і зроблено більше 4 мільйонів доставок.
Білий налив
В Сім’ї ресторанів Діми Борисова поповнення. Як пише портал The Village, новий заклад з хот-догами і сидром «Білий налив» відкриdcz на початку квітня на Хрещатику, 23 у Києві і називається «першою українською сидерією». Особливістю «Білого наливу» є демократичний формат: всі продукти в ньому можна придбати за 29 грн.
«Це європейський формат їжі за 1 євро, – розповів Діма Борисов. – Можна сказати, що це майже сегмент київської перепічки». За його словами, таким чином вони хочуть повернути Хрещатику культуру стріт-фуду, що була притаманна центральній київській вулиці в 90-х. У меню Білого наливу подають хот-доги, пиріжки та устриці, з напоїв – сидр і наливка власного виробництва.
Раніше в цій будівлі працював заклад «Їж Пий». На двох поверхах – близько 50 посадочних місць. Крім того, в найближчі тижні «Білий налив» почне роботу на умовах франчайзингу в Луцьку.
Pizza Veterano
Ветерано Груп запускає в Україні новий сервіс виклику таксі – Veterano Cab. Як повідомив на свій Facebook-сторінці засновник піцерії Pizza Veterano Леонід Остальцев, проект почне працювати з 25 квітня за принципом Uber – через мобільний додаток.
“Як завжди деякі люди починають писати «робив би собі піцу і не ліз». Ну а я хочу сказати, якщо б я не ліз – то зараз би не було ні Veterano Pizza, ні Veterano Coffeе, ні Veterano Brownie, ні Veterano Resto, ні інших проектів, які в цю секунду відкриваються”, – написав він.
За задумом засновників, таксі планують задіяти ветеранів АТО, які зможуть працювати в якості водіїв. При цьому водіями не тільки АТО-шники, але і будь-який бажаючий, готовий пройти спеціальний відбір у проекті. Пасажирам будуть доступні фільтри – таксі для курців чи некурців, наявність дитячого крісла, перевезення тварин. Додаток Veterano Cab вже зараз доступно для тестування як водіями, так і пасажирами.
Salateira
12 квітня міжнародна мережа fast healthy ресторанів Salateira відкрила у Харкові свій перший заклад. Як повідомила RAU прес-служба мережі, ресторан знаходиться на фуд-корті ТРЦ Караван за адресою: вул. Героїв праці, 7. Для мережі він став 14 закладом в світі і першим рестораном, відкритим в Україні за межами Києва. Площа нового торгового простору становить 124 кв. м.
Меню в Харківському ресторані – стандартне. Завдяки принципу вільного вибору інгредієнтів, гості Salateira можуть зібрати салат або пасту за своїм смаком з більш ніж 40 позицій. Як і у всіх ресторанах мережі, в Харкові відвідувачі можуть пригоститися безкоштовною водою з лимоном і м’ятою, а також іншими компліментами в необмеженій кількості – яблуками в прикасовій зоні, міксом насіння, оливковою олією і бальзамічним оцтом як добавку до салатів.
Сушія
Мережа ресторанів японської кухні Сушія відкрила 5 квітня у Вінниці оновлений заклад. Як повідомляється на офіційному сайті мережі, ресторан знаходиться за адресою: вул. Миколи Оводова, 51 на другому поверсі ТЦ Sky Park. Інтер’єр виконаний в новому стилі: традиційні для мережі Сушія кольори присутні у більш м’яких тонах, використовуються еко-матеріали. А ключовим елементом дизайну є яскравий розпис на стінах, зроблена у форматі графіті. Заклад може прийняти одночасно до 130 гостей.
Tbiliso
У Києві відкрилися два грузинських ресторани Tbiliso. Перший з них знаходиться в найбільшому торгово-розважальному центрі країни Lavina Mall, другий почав свою роботу 7 квітня на Русанівській набережній, 4, на місці вареничної Катюша. Як повідомляє мережа на свій сторінці в Facebook, в меню представлено 5 видів хінкалі, 9 видів хачапурі, курча табака в 3-х різних соусах та інші національні страви Грузії. Сьогодні у столиці працює три заклади мережі, ще одна перебуває в ТРЦ Dream Town.
Candy Point
У київському ТРЦ РайON відкрився sweet Candy bar Point. Про це RAU повідомила прес-служба торгово-розважального центру. У меню представлені різні солодощі, включаючи желейні цукерки, поліна, жувальні стрічки, горіхи і фрукти в шоколаді і йогурті та інше. Це вже друга точка з солодощами в ТРЦ РайON.
Читайте також
Огляд ресторанів і кафе: креветочна Юnість, Львівські пляцки, П’яна вишня, СМІЯН, Mister Cat та інші