Досвід Сушия, Компот, Mafia: де відкрити ресторан, щоб не прогоріти в перший же рік
Де відкрити ресторан, щоб не прогоріти в перший же рік. Радять керівники Сушия, Компот, Mafia, La Veranda. Цей текст доступний також російською мовою Щоб вибрати ідеальне приміщення для ресторану, потрібно вгадати з місцем, публікою, сусідами і не промахнутися з площею. В іншому випадку вкладення можуть не окупатися роками. MC Today розпитав власників і керівників ресторанних … Читати далі Досвід Сушия, Компот, Mafia: де відкрити ресторан, щоб не прогоріти в перший же рік
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити