Мережа “Молоко від фермера” відкрила волонтерську пекарню у Києві
На початку березня фуд-бренд ініціював запуск волонтерської пекарні на базі власного виробництва у центрі Києва.
“Хліб був першочерговим запитом від формувань ЗСУ та ТрО. Нам швидко вдалося зібрати команду пекарів з внутрішніх ресурсів, а завдяки донаторам отримати борошно та розпочати випікання. Наразі ми щотижнево випікаємо понад тисячу паляниць на постійні замовлення для спецзагонів ЗСУ, формувань УДО та ТрО. Через перші два тижні ми додали виробництво запіканок і зараз надаємо продовольчу допомогу і військовим, і цивільним – пенсіонерам, людям в укриттях, районним громадам. Зараз у нашій пекарні по-справжньому сімейна атмосфера й дуже приємно чути від хлопців-військових, що хліб для них пахне домом. Київ сповнений єднання і взаємодопомоги, активні містяни та волонтери дійсно можуть все, тож дуже приємно бути частиною та підтримувати наших супергероїв-захисників”, – коментує роботу пекарні, директор з маркетингу бренду Лідія Ветчинова.
Нагадаємо, що мережа “Молоко від фермера” змогла попри все продовжити свою роботу і наразі майже 30 магазинів працюють у Києві та в чотири – в Одесі.
Читайте також –
Як мебляр став головним молочником Києва: історія успіху мережі Молоко від фермера