McDonald’s в 2020 році: нові ресторани, збереження команди і поліпшення клієнтського досвіду

McDonald’s в 2020 році: нові ресторани, збереження команди і поліпшення клієнтського досвіду

31.12.2020 08:30
  1436
rau

Протягом 2020 року мережа відкрила п’ять нових закладів в регіонах і містах-супутниках Києва.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU в компанії, мережа McDonald’s продовжує динамічно зростати і покращувати досвід клієнтів в своїх ресторанах. Станом на грудень 2020 року, мережа нараховує 97 закладів у 20-ти містах України, 70 з яких – ресторани нового формату. За рік компанія відкрила п’ять нових закладів в регіонах і містах-супутниках столиці, серед яких ресторани в Одесі, Дніпрі, Харкові та Бучі. Також були модернізовані 25 ресторанів мережі за принципом “досвіду майбутнього”.

Цього року McDonald’s зосередився на покращенні клієнтського досвіду. У ресторанах нового формату клієнти можуть самостійно замовляти страви через термінали самообслуговування, отримувати замовлення за столиком для більшої зручності, скористатися послугами експертів гостинності. У ресторанах мережі впроваджений новий принцип роботи кухні – “приготовлено для тебе”, згідно з яким клієнти можуть при замовленні додавати або прибирати інгредієнти зі страв на свій смак.

Незважаючи на кризу, McDonald’s створює і зберігає робочі місця. З початку дії карантинних обмежень компанія не звільнила і не скоротила жодного співробітника через карантин і виплатила понад 50 млн грн за простій і відпустки. У пріоритеті – збереження команди, яка є однією з головних цінностей компанії.

Мережа McDonald’s зробила помітний внесок в розвиток місцевих громад. Компанія одна з перших на ринку ресторанного обслуговування запустила програму по сортуванню упаковки в залах.

McDonald’s активно залучається і до підтримки благодійних ініціатив “Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні”. У 2020 році під час благодійної акції “Долонька щастя” було зібрано рекордну суму коштів за всі роки проведення кампанії – 9,6 млн грн.

У зв’язку з обмеженнями, викликаними пандемією COVID-19, мережа значно посилила стандарти безпеки та гігієни. Всі працівники ресторанів обов’язково проходять температурний скрінінг, використовують одноразові захисні маски і рукавички, регулярно дезінфікують руки антисептиками, а поверхні в зоні виробництва і обслуговування обробляються щогодини. З метою дотримання карантинних вимог кількість відвідувачів в закладах мережі не може перевищувати половину посадочних місць. Також McDonald’s активно розвиває сервіси швидкого і безпечного обслуговування клієнтів – McDelivery (служба доставки), McExpress (вікно швидкого обслуговування).

Довідка. McDonald’s в Україні – лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 року Києві. Мережа налічує 97 закладів в 20 містах України, 70 з них – з «досвідом майбутнього» (за станом на грудень 2020 року). У 2019-му 110 млн клієнтів спробували їжу McDonald’s в Україні. Сума інвестицій в 2019 році склала більше 500 млн грн, а за 23 роки роботи мережа інвестувала в Україну 7,5 млрд грн. Компанія входить в список 100 найбільших платників податків України, а також в список кращих роботодавців.

Читайте також

Підкорюючи передмістя: у Бучі з’явиться ресторан McDonald’s у новому стилі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку