Роман Тугашев відкриває фуд-хол Бухта в київському ТРЦ River Mall

Роман Тугашев відкриває фуд-хол Бухта в київському ТРЦ River Mall

01.07.2020 11:04
  587
rau

Другий фуд-хол Бухта в Києві від відомого українського ресторатора Романа Тугашева розпочне роботу вже 15 липня в торговельно-розважальному центрі River Mall. У наступному році бізнесмен планує запустити ще два аналогічних проекти.

Цей матеріал доступний російською мовою

Про це розповів засновник проекту та організатор фестивалю Ulichnaya Eda Роман Тугашев в інтерв’ю БЖ. «Мені здається, 2020 рік – рік експериментів. Тому ми хочемо спробувати ще формат pop-up майданчиків. Це буде велика тераса з видом на Дніпро, накрита білими вітрилами і з системою зрошення», – сказав Тугашев.

За його словами, формат в ТРЦ River Mall буде схожий на фуд-хол Бухта на Річковому вокзалі: 10 точок вуличної їжі (The L.I.B.L., Sofra, Black Burger, Wok Star, Nice Cream, Buck coffee та інші) і бари. «У наступному році ми хочемо розширитися ще й на набережну поруч з River mall. Крім того, шукаємо зараз локації під відкриття ще 2-3 бухт в наступному році», – зазначає Тугашев.

Ще один проект, який реалізується підприємцем – фуд-хол в будинку адмінкорпусу заводу Радар на Палаці Україна. «Ми з Андрієм Карпюком (власник інтернет-магазину Stylus.ua) – моїм партнером в Бухті та фуд-холі на Радарі – сприймаємо це як цілісний проект зі своєю аудиторією. На першому і цокольному поверхах буде фуд-хол (2000 кв. м), на другому – коворкінг True Office, на третьому – спортивна зона з TRX, а на четвертому – зал для проведення заходів.

Тугашев також зазначив, що його найамбітніший проект – це новий фуд-хол під Троїцькою площею біля НСК Олімпійський. Це буде найбільший фуд-хол в Києві: 8000 кв. м, понад 40 ресторанних концепцій та бари.

«Ми вже повністю заповнили його орендарями – наприклад, там буде піцерія Monica від Михайла Серебріна, Meatbusters готуватимуть барбекю, ми знайшли цікавих хлопців, які готують качку по-пекінськи з дуже демократичними цінником. Цей проект працює як фуд-хол, плюс поруч багато офісів, ну, і зараз, звичайно ж, потрібен ще й формат доставки», – сказав Тугашев, уточнивши, що терміни відкриття цього проекту змістилися в зв’язку з карантином – з вересня цього року на 2021-й.

Ресторатор також зазначив, що новий сезон роботи фуд-холу на Річковому вокзалі починається з 1 липня. Однак склад учасників проекту був істотно оновлений. З новачків буде Oh, Italia (піца, антипасті, італійські закуски), Альтруіст (ізраїльська кухня, хумус і фалафель), Одіссей (устриці), Mr.Grill (хот-доги), Fry Me (сири у фритюрі), Waffle Bar (вафлі з вершками і фруктами), Ребро (брискети, рвана свинина, ребра), Ramyon Baby (рамен і корейські роли), Bali Hai (балійські поке-боули) та Fish & Chips.

За матеріалами: БЖ

Читайте також – 

Фуд-холи vs фуд-корти – війна форматів або еволюційна трансформація


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку