
Ролики тижня: Нова пошта, Maybelline, Безбар’єрні автошколи, CHER’17, а також «Донатна Валіза» від Bolt, Visa, УЗ та фонду «Повернись живим»


Нові заклади від мереж This is Пивбар та Реберня, закриття хотдожної Bistro Bistro та інші новини в ресторанній сфері за останній місяць.
Мережа ресторанів відкрила свій п’ятий заклад на Печерську, на бульварі Лесі Українки 26.
Стиль інтер’єру нового ресторану – еклектика. На двох поверхах, загальною гостьовий площею 700 квадратних метрів, розмістилися 4 зали: зал з пивним баром та відкритою кухнею, концертний зал, обідня тераса та бар у стилі ресторану на круїзному лайнері. Також новий заклад має додатковий літній майданчик на 85 посадкових місць.
Власник кафе з хот-догами Bistro Bistro Ян Монастирський на своїй сторінці у Facebook повідомив, що закриває проект. За його словами, він більше не вірить у відносно дорогий монопродукт у місті та хоче морально відпочити.
У діючому форматі хот-доги більше не продаватимуться, але до кінця літнього сезону корнери Bistro Bistro можна буде знайти на фестивалях та концертах. Корпоративні замовлення також прийматимуться. Зібрані на відновлення кафе гроші підуть на благодійність, або на новий формат хотдожної.
Щодо планів на майбутнє Ян Монастирський повідомив, що продовжить займатись виготовленням хумусу.
Нагадаємо, що у лютому в Bistro Bistro на вулиці Франка сталася пожежа. Кияни зібрали кошти на ремонт кафе. А у квітні філія кафе відкрилася в “Дрінкарні” поблизу Майдану.
Поблизу пляжу Аркадія почав працювати новий ресторан Реберня від Холдингу емоцій !FEST. Це найбільший заклад мережі з загальною площею 1300 кв. м. Ресторан передбачає 800 посадкових місць, із яких 80% під відкритим небом. Традиційно Реберня поєднана з П’яною вишнею.
Це вже друга Реберня в Одесі. Перший заклад мережі почав працювати на Дерибасівській у квітні 2021 року.
На території НСК Олімпійський почав працювати ресторан Gost, де пропонують страви української та європейської кухні, а також деякі страви з Грузії, Туреччини та В’єтнаму. У ресторані є дитяча кімната та можливість проводити заходи.
Проект реалізує компанія Avalon Projects. Раніше на місці Gost працювали заклади Sorbonne і Lavash.
1 червня на Подолі почав працювати ресторан Once Upon a Time – новий проект від власників Kyiv Gastrobar та Rebra & Kotlety – Олександри та Кирила Одєгових. У меню пропонують страви різних кухонь в авторському виконанні шефа закладу Юрія Никитюка.
На Хрещатику відкрився seafood-ресторан Fish & Chips. Основна концепція закладу – демократичні ціни на морепродукти. Тут пропонують різні страви з риби та морепродуктів – бургери, сендвічі, стейки, закуски тощо.
У тестовому режимі розпочало роботу бістро Hey Guys на Лук’янівці зі стравами від шефа Юрія Приємського. Тут пропонують середземноморські закуски, авторські обіди та вечері, піцу довгої ферментації, десерти, каву, міцні напої, пиво, коктейлі та вино.
У Fish&Friends на Подолі (вул. Нижній Вал, 37) пропонують середземноморські рибні страви, а також бургери, буріто, данські сморреброди, мідії в різних соусах та багато іншого. Також можна спробувати фірмову страву – філе білої риби в пивному клярі.
Читайте також –
Огляд новин fashion за червень: New Balance, H&M, Diesel, Original Marines, DressX