Дмитро Борисов: 5 типових помилок, які роблять власники ресторанів та як їх уникати
Засновник компанії GastroFamily Дмитро Борисов за 12 років відкрив близько 100 закладів різних форматів. В колонці для Дія.Бізнес він поділився тим, яких помилок найчастіше припускаються ресторатори-новачки та як їх уникати. RAU ділиться порадами ресторатора. 1. Відсутність чіткої та прозорої бізнес-моделі Бізнес-модель — це серце бізнесу, основа для стратегії. Компас, який визначає, в якому напрямку ви … Читати далі Дмитро Борисов: 5 типових помилок, які роблять власники ресторанів та як їх уникати
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити