Перший магазин ZARA Home в Україні відкриється в київському ТРЦ Gulliver

Перший магазин ZARA Home в Україні відкриється в київському ТРЦ Gulliver

23.11.2017 06:45
  1118
Виктор Нагорский

Велика іспанська рітейл-група Inditex виводить на український ринок мережу магазинів товарів для будинку ZARA Home.

Read in English

Цей бренд товарів для дому групи компаній Inditex був створений в 2003 році. У магазинах мережі можна придбати білизну, одяг для сну, товари для ванної кімнати та кухні, а також декоративні аксесуари для будинку. Зараз мережа магазинів бренду представлена ​​в 60 країнах світу і нараховує понад 500 торгових точок.

Перший магазин мережі в Україні відкриється в київському торгово-розважальному центрі Gulliver навесні 2018 року. Як уточнили RAU в прес-службі ТРЦ, торгова точка розміститься на другому поверсі і займе площу близько 550 кв. м.

В асортименті магазину будуть представлені різноманітні текстильні вироби, постільні речі та постільна білизна, м’який і комфортний одяг для дому та сну, посуд і столові прилади, а також декоративні аксесуари та інші дрібниці.

За словами генерального директора ТРЦ Gulliver Ірини Круппи, відкриття першого магазину ZARA Home – важлива подія для України. «Раніше марка ZARA в Україні була представлена ​​тільки магазинами модного жіночого, чоловічого та дитячого одягу і аксесуарів. У магазині ZARA Home відвідувачі зможуть ознайомитися з останніми тенденціями в області декору для дому та підібрати всe необхідне для створення затишного, красивого і неповторного інтер’єру. ZARA Home – можливість створити в Україні культуру споживання товарів для дому та декору, бренд, який, безумовно, стане законодавцем в своєму сегменті, як і бренд ZARA в області одягу, взуття та аксесуарів», – прокоментувала відкриття Ірина.

Відзначимо, що перший магазин мережі в Україні міг з’явитися ще кілька років тому. Раніше Inditex вже підписував попередній договір на відкриття магазину ZARA Home в столичному ТРЦ Respublika. Однак заморозка будівництва торгового центру змусила компанію коригувати плани і шукати інші локації для відкриття першого магазину бренду.

До слова, ZARA Home стане вже восьмим брендом групи Inditex, представленому на українському ринку. Компанія працює в країні з 2008 року, розвиваючи мережі магазинів ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius і Oysho. У листопаді минулого року Inditex відкрив перший в Україні магазин бренду Uterque, який також розташувався в ТРЦ Gulliver. Уже в цьому році компанія прийняла рішення почати продажі лінії чоловічого одягу бренду Stradivarius на українському ринку.

За кількістю магазинів і сумарною торгової площі група Inditex – один з найбільших міжнародних fashion-рітейлерів в Україні. В цілому зараз в країні працюють 58 торгових точок групи загальною площею понад 38 000 кв. м.

Читайте також –

В Україну заходить головний конкурент Nike і Adidas – Under Armour

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку