Яна Зубар приєдналася до команди Colliers International Україна

Яна Зубар приєдналася до команди Colliers International Україна

30.03.2017 11:59
  170
Ukrainian Retail Association

Екс-СЕО Асоціації рітейлерів України Яна Зубар призначена старшим консультантом департаменту торговельної нерухомості компанії Colliers International Україна.

яна зубарьЯк повідомили rau.ua в прес-службі компанії, Яна приєдналася до департаменту торговельної нерухомості Colliers International в березні поточного року.

«Ми раді вітати Яну, яка розділяє ентузіазм і цінності нашої компанії, і готова докласти всі свої зусилля у досягненні поставлених цілей», – підкреслили в компанії.

Раніше, в 2016 році вона працювала в команді антикризового управління першого професійного торгового центру Києва – GLOBUS, де займала посаду керівника департаменту оренди. А до цього протягом двох років очолювала Асоціацію рітейлерів України. Спільно з командою Яна Зубар провела успішний ре-старт проекту і нішевого онлайн-медіа в рітейлі.

Довідка. Colliers International – один з світових лідерів в наданні послуг в сфері нерухомості. Компанія представлена в 68 країнах світу і надає повний комплекс консалтингових та брокерських послуг у сфері комерційної нерухомості.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: головні зміни в топ-менеджменті українських компаній за лютий


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку