WOG CAFЕ відкрилося в аеропорту «Київ» (Жуляни)

WOG CAFЕ відкрилося в аеропорту «Київ» (Жуляни)

05.04.2017 08:50
  273
Ukrainian Retail Association

Нове WOG CAFЕ сіті-формату розташоване в зоні очікування аеропорту і працює цілодобово.

Як повідомила rau.ua прес-служба компанії, таким чином мережа WOG CАFЕ поза автозаправних комплексів компанії виросла вже до 21 закладу. Зараз мережа представлена трьома каво-пойнтами, чотирма кафе сіті-формату і 14 кафе в поїздах Інтерсіті.

«З відкриттям WOG CАFЕ в аеропорту «Київ» (Жуляни), як і у випадку з запуском WOG CАFЕ в поїздах Інтерсіті, наша компанія знову стала першопрохідцем серед операторів паливного ринку. Бути присутніми в столичному аеропорту для нас вкрай важливо не тільки з точки зору іміджу, це також диверсифікація бізнесу, оскільки ми розраховуємо втричі збільшити непаливні продажі за п’ять років», – підкреслив генеральний директор компанії «ВОГ Рітейл» Сергій Корецький.

За його словами, незабаром компанія відкриє ще два об’єкти в Києві – WOG CAFЕ і WOG MARKET на столичному автовокзалі «Теремки».

Нагадаємо, перше WOG CAFЕ компанія відкрила в листопаді 2015 року в Києві. При цьому в компанії планували до 2020 року збільшити їх кількість до 200 точок. Зазначені WOG CAFЕ будуть працювати в декількох форматах: великі заклади площею до 150 кв. м, невеликі кафе 70-80 кв. м і каво-пойнти на 15-25 кв. м.

Довідка. ВОГ РІТЕЙЛ управляє мережею автозаправних комплексів під брендом WOG, яка налічує близько 500 об’єктів у всіх областях України. Також компанія розвиває супутні сервіси та послуги, зокрема, мережі WOG CAFЕ і WOG MARKET.

Читайте також –

https://rau.ua/persona/generalnyj-direktor-wog-retail/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку