ВТБ Банк продає харківський ТРК Магелан за 600 млн грн

ВТБ Банк продає харківський ТРК Магелан за 600 млн грн

01.08.2017 04:20
  155
rau

ВТБ Банк виставить на торги торгово-розважальний комплекс Магелан, розташований в смт Мала Данилівка Харківської області, який раніше належав власнику групи Мілкіленд Анатолію Юркевичу.

Відповідне оголошення опубліковане в системі електронних торгів арештованим майном СЕТАМ, – повідомляє Інтерфакс-Україна. Згідно з оголошенням, торги пройдуть 11 серпня 2017 року, стартова ціна лота складе 603,67 млн ​​грн.

Як вказується в оголошенні, лот включає діючий ТРК Магелан загальною площею 64 800 кв. м, а також незавершену чергу будівництва загальною площею 44 900 кв. м, розташовані на земельній ділянці в 4,2 га. Заявки на участь в торгах приймаються до 6 серпня.

Як повідомлялося з посиланням на ВТБ Банк, ТРК Магелан був переданий в його власність внаслідок іпотечного застереження і надалі планувався до продажу. “Ми змогли досягти згоди з двох сторін і врегулювали конфлікт, що триває понад три роки”, – повідомив агентству Інтерфакс-Україна власник Магелана Анатолій Юркевич.

Перша черга ТРК Магелан введена в експлуатацію в кінці 2011 року. Згідно з даними веб-сайту ТРК, орендована площа першої черги Магелана становить 35 800 кв. м, передбачений паркінг на 900 машиномісць. Введення другої черги ТРК площею 53 500 кв. м спочатку було заплановано на 2012 рік, потім – на 2013 рік, однак в підсумку так і не відбулося.

Джерело: Інтерфакт-Україна

Читайте також – 

Шлях Республіки: минуле, сьогодення і майбутнє ТРЦ Республіка


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  49
Усі новини ринку