В Україну повернувся німецький бренд жіночого одягу Gerry Weber

В Україну повернувся німецький бренд жіночого одягу Gerry Weber

17.10.2017 02:51
  199
Ukrainian Retail Association

Магазин бренду Gerry Weber відкрився в столичному торгово-розважальному центрі Gulliver.

Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ, торгова точка бренду зайняла 150 кв. м площі. В асортименті магазину представлений широкий вибір жіночого одягу та аксесуарів. Всі колекції бренд розділив на дві марки: Gerry Wеber – жіночий одяг і аксесуари для сучасних жінок у віці від 30 років і Taifun – ультра-модний одяг, призначений для молодих жінок, які ведуть активний спосіб життя. При цьому колекції в магазині Gerry Weber в ТРЦ Gulliver будуть оновлюватися щомісяця.

Бренд Gerry Weber був створений в 1973 році. Він спеціалізується на виробництві одягу, взуття, аксесуарів, парфумерії та належить холдингу Gerry Weber International IG, який представляє собою корпоративну групу з ліцензійними продуктами, які реалізуються через 287 торгових точок, розташованих по всьому світу. Міжнародні партнери бренду працюють в 62 країнах.

Довідка. МФК Gulliver – 35-поверховий бізнес-центр класу А і 10-поверховий торгово-розважальний центр. На території комплексу (GLA – 45 500 кв. М) з першого по четвертий поверхи розмістилися понад 150 магазинів одягу, взуття, товарів для спорту, дітей і вдома, подарунків і аксесуарів, в тому числі бренди іспанської групи Inditex (Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho, Uterque), та польського гурту LPP (Reserved, Mohito, Cropp Town, House).

Читайте також –

MD-fashion вивела на український ринок італійський бренд REPLAY


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку