У ТРЦ Gulliver відкрився магазин Tommy Hilfiger

У ТРЦ Gulliver відкрився магазин Tommy Hilfiger

14.06.2017 08:45
  240
Ukrainian Retail Association

Новий магазин Tommy Hilfiger розташувався на першому поверсі столичного торгово-розважального центру Gulliver.

Як повідомила rau.ua прес-служба ТРЦ, площа торгової точки американського бренду склала 141,6 кв. м.

У магазині представлена ​​основна лінія бренду, що включає в себе чоловічий та жіночий одяг в стилі casual, а також аксесуари, нижня білизна, сонцезахисні окуляри, годинник, парфумерію.

У прес-службі ТРЦ Gulliver також уточнили, що нова торгова точка Tоmmy Hilfiger стала вже 14-й в Україні та шостий в столиці країни.

Довідка. Tоmmy Hilfiger – американська компанія, створена в 1985 році американським дизайнером Томмі Хілфігером, виробляє одяг, взуття, парфумерію, оптичні і сонячні окуляри, годинники і різні шкіряні вироби. У 2010 році компанія була продана за $3 млрд Phillips-Van Heusen Corporation, якій належать торгові марки Calvin Klein, Timberland, DKNY та інші. Зараз в 90 країнах світу працюють понад 1500 фірмових магазинів бренду Tommy Hilfiger.

Магазини Tommy Hilfiger в Україні розвиває група компаній Fashion Partners, яка також управляє мережами магазинів Walker, STEM, Oodji, STEM, Accessorize, G-Star, Diesel, Gant, Pepe Jeans та іншими. Fashion Partners працює на ринку України вже понад 14 років. Станом на 2016 рік компанія об’єднувала 144 моно і мультибрендових магазини в 26 містах країни.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку