Перший магазин Under Armour в Україні відкриється в ТРЦ Sky Mall

Перший магазин Under Armour в Україні відкриється в ТРЦ Sky Mall

06.10.2017 08:45
  577
Ukrainian Retail Association

Компанія MD Fashion готується вивести на український ринок один з найбільш технологічних брендів спортивного одягу і взуття, а також головного конкурента Nike і Adidas – Under Armour.

Read in English

Про відкриття першого в країні монобрендового магазину Undеr Armour стало відомо з розміщеної компанією вакансії директора відповідної торгової точки.

«Компанія MD fashion – мережа магазинів модного взуття, одягу і аксесуарів, відкриває свій новий магазин Undеr Armour в торгово-розважальному центрі Sky Mall, і оголошує конкурс на вакансію – директор магазину», – йдеться в опису вакансії.

У той же час, терміни відкриття магазину поки невідомі. Заплановану дату запуску торгової точки та інші подробиці відкриття в компанії пообіцяли повідомити пізніше. Також представники рітейлера ухилилися від відповіді на питання, коли і де можна чекати появи наступних магазинів Under Armour. Як правило, бренди подібного рівня цікавляться тільки кращими ТРЦ країни, а вихід на новий ринок вони традиційно починають з найбільшого і платоспроможного міста. У випадку з Україною – Києва.

Нагадаємо, про плани MD Fashion вивести Under Armour на український ринок стало відомо в червні поточного року. Пізніше, Вілл Ван Ренсбург, який обіймає посаду Head of Retail Undеr Armour New Markets, підтвердив плани експансії в Україну. В ексклюзивному інтерв’ю для RAU він розповів, що MD fashion представлятиме американський бренд в Україні за франшизою. При цьому відкривати власні магазини в країні Undеr Armour поки не планує.

Читайте також –

Стороннім вхід дозволено: іноземні бренди знову цікавляться Україною


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку