У ТРЦ РайON відкрилася Пузата Хата
12 листопада у столичному ТРЦ РайON на Троєщині відкрився популярний ресторан української кухні Пузата Хата. Це вже 46-й заклад мережі — нова улюблена локація для мешканців Троєщини, які давно чекали появи Пузата Хата у своєму районі.
Відкриття стало результатом співпраці між девелопером Arricano та мережею ресторанів Пузата Хата. Новий оператор зайняв площу понад 785 кв. м на другому поверсі ТРЦ і розрахований на 220 посадкових місць. Очікується, що ресторан забезпечить високий потік відвідувачів і стане одним із ключових орендарів центру.

Меню Пузата Хата пропонує улюблені страви української кухні у демократичному ціновому сегменті. До відкриття команда підготувала новинки десертів та сезонне гарбузове меню, яке діятиме до 20 листопада.

«Ми раді вітати Пузата Хата в нашій команді орендарів. Це відкриття — яскравий приклад того, як ми реагуємо на побажання наших гостей. Саме вони в опитуванні у соцмережах назвали Пузата Хата одним із найочікуваніших брендів. Для нас важливо, щоб ТРЦ РайON залишався місцем тепла, комфорту та справжньої української гостинності», — зазначила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Arricano послідовно підтримує український бізнес, пропонуючи вигідні орендні умови, маркетингову підтримку та стабільне операційне середовище навіть у складних умовах війни. Компанія утримує рівень вакантності у ТРЦ РайON на позначці 0%, продовжуючи оновлювати tenant mix і створювати для відвідувачів простір для комфортного відпочинку, шопінгу та гастрономічних відкриттів.

Навіть за умов регулярних відключень електроенергії у Києві ТРЦ РайON стабільно працює — у разі відсутності міського постачання електроенергії центр переходить на живлення від власного генератора.
В Arricano переконані, що Пузата Хата стане затишним і популярним місцем на Троєщині —для родинних обідів, зустрічей з друзями та щоденного відпочинку.
Більше про нові відкриття та події у ТРЦ РайON дізнавайтеся на сторінках центру у Instagram та Facebook.
Read also
Галина Черкашина очолила напрям логістики Prostor: історія кар’єрного зростання
