Відкриття ТРЦ River Mall в Києві перенесли на III квартал 2018 року

Відкриття ТРЦ River Mall в Києві перенесли на III квартал 2018 року

19.10.2017 09:53
  1205
Ukrainian Retail Association

Раніше відкриття ТРЦ River Mall, який будується в Києві, планувалося в I кварталі наступного року.

Про перенесення термінів відкриття торгово-розважального центру в інтерв’ю RAU повідомив директор департаменту торговельної нерухомості Colliers International (Україна) Ігор Заболоцький.

«ТРЦ River Mall активно будується на Дніпровській Набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва недалеко від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендною – 61 550 кв. м), плануються торгова та розважальна зони, бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць. Відкриття комплексу заплановано на III квартал 2018 року», – сказав Заболоцький.

За його словами, зараз Colliers International фіналізує домовленості з великими міжнародними рітейлерами, які будуть представлені в ТРЦ. «Завершено концептуальну нарізку приміщень, але думаю, що зараз перераховувати учасників проекту передчасно», – додав він.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в ТРЦ River Mall відкриється перший в Києві розважальний комплекс PapashonНа площі 3000 кв. м розмістяться боулінг, інтерактивне кафе з авторською кухнею і дитяче містечко. За словами Заболоцького, в ТРЦ також буде працювати 10-зальний кінотеатр «Планета кіно» з єдиним IMAX на Лівому березі.

Читайте також –

З видом на Дніпро: яким буде київський ТРЦ River Mall (презентація)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку