ТРЦ Нікольський: Будхауз Груп прискорює будівництво ТЦ в Харкові (+фото)

ТРЦ Нікольський: Будхауз Груп прискорює будівництво ТЦ в Харкові (+фото)

22.02.2017 09:00
  1011
Микола Маранчак

Як проходить будівництво ТРЦ Нікольський, розташованого в Харкові на вулиці Пушкінській, 2.
Відкриття багатофункціонального комплексу Нікольський анонсувалося ще на кінець 2015 року, але дата неодноразово переносилася. Як раніше розповідав комерційний директор девелоперської компанії BudHouse Group Максим Гаврюшин, причина – у відсутності чіткого графіка фінансування об’єкта. Тим не менш, в останні місяці на будівництві можна помітити пожвавлення – фасадні роботи і каркас практично закінчені, попереду новий етап – монтажні роботи і підготовка здачі торгово-розважального центру в експлуатацію. Чи можна очікувати відкриття ТРЦ Нікольський в найближчі рік-два, ще викликає сумніви, але те, що він буде відкритий – тепер сумнівів практично не викликає.

Загальна площа об’єкта, включаючи паркінг, складе 105 000 кв. м, торгова – 52 000 кв. м. Проект передбачає 3 поверхи торгових площ, на яких розмістяться понад 150 магазинів. Продуктовим оператором стане Le Silpo. На 4-му поверсі планується розмістити фітнес-клуб і розважальний сектор. Паркінг ТРЦ розрахований на 700 машиномісць.

Концепція багатофункціонального комплексу компанія BudHouse розробляла спільно з однією з найбільших девелоперських компаній в Європі Sonae Sierra. В основу дизайну покладено історико-символічна тематика Харкова, так як раніше на цьому місці була однойменна площа і собор. Планується, що ТРЦ Нікольський стане візитною карткою Харкова з потужними компонентами шопінгу та дозвілля.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку