Товарообіг Lavina Mall в липні зріс на 14%

Товарообіг Lavina Mall в липні зріс на 14%

14.08.2017 11:43
  316
Ukrainian Retail Association

Товарообіг столичного торгово-розважального центру Lavina Mall в липні зріс на 14% в порівнянні з червнем 2017 року.

За даними брокера ТРЦ – компанії NAI Ukraine, кращі показники зростання товарообігу показали магазини дитячих товарів (Mothercare, OVS Kids, SMYK), що пояснюється широким асортиментом, канікулами в школах, зростаючим туристичним потоком в сімейний розважальний парк Galaxy і початком підготовки до школи.

Далі йдуть магазини моди – середнього цінового діапазону (група Fashion Rent – зростання від 17% до 70%, група Argo – від 25% до 50%, група BNS Trade – від 40% до 50%) і спортивних товарів (New Balance – на 185%, Saucony, Arena).

Як стверджують в NAI, зріс в липні товарообіг магазинів електроніки, операторів фудкорту, також в компанії відзначають зростання продажів магазинів ювелірних виробів, парфюмерії, годинників і оптики.

Раніше повідомлялося, що в червні товарообіг ТРЦ Lavina збільшився на 22% в порівнянні з травнем.

Нагадаємо, 15 серпня в ТРЦ очікується запуск магазинів іспанської групи Inditex, про який портал RAU писав ранішеа також відкриття брендів Tommy Hilfiger, Super Step, Terranova, та інших. Як повідомила прес-служба брокера ТРЦ – компанії NAI Ukraine, всі відкриття відбудуться в рамках проведеного в торговому центрі шопінг-фестивалю WOW Day. Загальна площа відкритих в цей день магазинів складе близько 10 000 кв. м.

За даними NAI Ukraine, в Lavina Mall вже відкрито понад 250 магазинів брендів, серед яких Benetton, Brocard, LC Waikiki, Calvin Klein Jeans, Betty Barclay, Fynch Hatton, STEM, Promod, Tally Weijl, Lee Cooper, NAF NAF, Levi’s, Orsay , Pimkie, Lerros, Intertop, Saucony. Walker, New Balance, Cosmo, Butlers, Arena, Etam, Triumph, Lisca, Golden Point та інші. До кінця липня заповнюваність ТРЦ за підписаними договорами перевищила 85%.

Читайте також – 

McDonald’s відкрив новий ресторан в ТРЦ Lavina Mall


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку