Ювелірний бренд Tous вийшов на український ринок

Ювелірний бренд Tous вийшов на український ринок

04.09.2017 04:34
  590
Ukrainian Retail Association

Перший монобрендовий магазин відомого європейського бренду Tous відкрився 2 вересня в столичному торгово-розважальному центрі Gulliver.

Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ, Україна стала 43-ю країною, в якій представлені монобрендові магазини Tous. «Іспанський бренд Tоus – гідна і цікава пропозиція для України. Перший магазин відкритий в центрі міста, в одному з найбільш відвідуваних торгових центрів Gulliver. Наступні відкриття також не розчарують шанувальників, так як Tоus прагне завжди бути поруч зі своїми клієнтами», – прокоментувала відкриття представник мережі Tous в Україні Світлана Піскун.

Бутік Tоus в ТРЦ Gulliver розташувався на площі 70 кв. м. У ньому представлені новинки сезону і класичні колекції бренду, а також годинник. Залежно від виробів і метала ціна на продукцію бренду коливається від 1 000 до 40 000 грн. Крім виробів зі срібла і золота в колекціях використовуються дорогоцінні й напівкоштовні камені.

Довідка. Ювелірний бренд Tоus заснований в 1920 році. Сьогодні він представлений в 43 країнах світу, а монобрендова мережу магазинів бренду складається з більш ніж 500 торгових точок. Штаб-квартира бренду розташована в Манресі (Барселона, Іспанія).

Читайте також –

Стороннім вхід дозволено: іноземні бренди знову цікавляться Україною


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  35
Усі новини ринку