У Києві відкрився торговий центр ACADEM-CITY

У Києві відкрився торговий центр ACADEM-CITY

07.04.2017 08:55
  5562
Виктор Нагорский

Якірним орендарем торгового центру ACADEM-CITY став продуктовий супермаркет VARUS.

Як уточнили rau.ua в компанії Кропперс Груп, яка виступає девелопером торгового центру, загальна площа двоповерхового ТЦ, що розташувався на пр. Академіка Паладіна, 16, становить 11 000 кв. м, торгова – близько 8 000 кв. м.

Окрім VARUS, в ACADEM-CITY буде близько 30 орендарів, серед яких магазини сегмента drogerie – Космо і EVA, супермаркет дитячих товарів Диво Острів, а також ресторани Сушія і Il Molino. Поруч з ТЦ також працюватиме паркінг на 200 машиномісць.

У Кропперс Груп розраховують, що середня відвідуваність ACADEM-CITY буде становити близько 15 000 чоловік в день. У компанії також відзначили, що 6 квітня відбувся технічний запуск торгового центру і поки в ТЦ працює лише перший поверх. При цьому урочисте відкриття ACADEM-CITY орієнтовно планується ближче до червня.

Довідка. Кропперс Груп – девелоперська компанія, створена для управління та розвитку об’єктів комерційної нерухомості. Станом на кінець 2016 року в управлінні Кропперс Груп перебувало 19 об’єктів комерційної нерухомості загальною площею більше 100 000 кв. м, розташованих у різних містах України: у Дніпрі, Кам’янському, Запоріжжі, Кривому Розі, Бучі та Києві.

Читайте також –

Вільні метри: які ТРЦ можуть відкритися у Києві в 2017-му?


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  33
Усі новини ринку