Дослідження: ТОП-100 брендів, яким покупці довіряють найбільше

Дослідження: ТОП-100 брендів, яким покупці довіряють найбільше

19.10.2017 02:00
  751
rau

З рітейлерів у рейтинг потрапила IKEA, Adidas, Nike та інші. Для рейтингу було опитано більше 15 000 споживачів на 15 ринках.
Не тільки мілленіали, але і представники інших поколінь цінують автентичні бренди. Як пише портал MMRтакі висновки зробила в результаті дослідження компанія Cohn&Wolfe. Глобально, 91% покупців відзначили, що хотіли б винагородити бренд за автентичність, порекомендувавши його друзям або купивши продукт. Більш того, 62% купили б продукт бренду, який на їх думку, є автентичним, або зацікавилися покупкою продукту в майбутньому.

«Покупці розумні. Вони розуміють, що брендам і компаніям необхідно заробляти, але немає причин, по яким бренд не може заробляти і не приймати до уваги вплив, який він чинить на суспільство і людей, на їх купівельну базу, – зазначили в Cohn&Wolfe. – Покупці очікують, що бренди будуть отримувати прибуток, але і змінювати світ на краще».

Компанія також представила рейтинг брендів, яким покупці довіряють найбільше в світі. Перші 10 рядків в основному зайняли технологічні компанії, але серед них є і інші відомі компанії, такі як Adidas, LEGO, BMW.

Для рейтингу Cohn&Wolfe опитали понад 15 000 споживачів на 15 ринках.

 ТОП-100 брендів

Джерело mmr.ua

 

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  62
Усі новини ринку