Текстиль-Контакт в 2017 році очікує зростання продажів у своїй мережі гіпермаркетів на 15%

Текстиль-Контакт в 2017 році очікує зростання продажів у своїй мережі гіпермаркетів на 15%

10.02.2017 08:30
  244
Ukrainian Retail Association

У компанії Текстиль-Контакт також відзначають тенденцію до зростання інтересу з боку українців до індивідуального пошиття одягу.

Про це RAU повідомила прес-служба Текстиль-Контакт з посиланням на фінансового директора компанії Ігоря Красу.

«У цьому році ми очікуємо зростання продажів на рівні 15%, так як добре бачимо тенденцію повернення українців до індивідуального пошиття», – сказав фіндиректор Текстиль-Контакт.

У компанії вважають, що цю тенденцію підтверджують результати роботи найбільшого в мережі гіпермаркету Каштан (площа близько 3000 кв. м), розташованого по вул. Малишка в Києві. Даний торговий об’єкт був відкритий у лютому 2015 року і за цей час обслужив близько 230 000 покупців, 160 000 з яких – на другий рік роботи.

«На даний момент обсяг проданої тканини в магазині перевищує 1 200 000 погонних метрів. Такі цифри свідчать про те, що українці повертаються до швейних машинок або в невеликі ательє за пошиттям актуального одягу, що повністю відповідає їх інтересам і смакам», – впевнені у Текстиль-Контакт.

Проаналізувавши дані про продажі гіпермаркету, Текстиль-Контакт також зазначили, що найбільшою популярністю в українців користуються тканини в середньому ціновому сегменті (шифон, батист, сатин), – на них припадає близько 50% всіх продажів. Продажі дорогих тканин становлять близько 30% від загального числа, серед них — натуральні шовка і 100% вовна. Серед тканин масового попиту – тканини для пошиття прапорів, уніформи, костюмів для свят в дитячих садах. Попит на такі тканини також не залежить від сезону.

Довідка. Компанія Текстиль-Контакт — найбільший національний оператор з продажу тканин, що працює на текстильному ринку України з 1995 року. Крім оптової торгівлі, компанія розвиває власну роздрібну мережу гіпермаркетів тканин Каштан. Зараз мережа складається з чотирьох торгових об’єктів, три з яких розташовані в Києві, ще один в Чернівцях. Мережа гіпермаркетів обслуговує понад 500 000 покупців на рік.

У грудні 2016 року Текстиль-Контакт також запустив роздрібний інтернет-гіпермаркет тканин tk.ua з асортиментом більше 30 000 найменувань товару.

Читайте також –

Рівненський льонокомбінат планує відкрити 10 магазинів Goldi у 2017 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку