У справі про фінансування ДНР заарештований бухгалтер торгової мережі Обжора – ЗМІ

У справі про фінансування ДНР заарештований бухгалтер торгової мережі Обжора – ЗМІ

28.12.2016 09:01
  496
Ukrainian Retail Association

Раніше СБУ повідомила про затримання топ-менеджера мережі супермаркетів, через яку фінансувалася так звана «Донецька народна республіка».

Затриманим за фінансування ДНР «топом» виявилася бухгалтер мережі Обжора Олена Муртазіна, повідомляють Коментарі з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

У свою чергу, джерела RAU в Службі безпеки України також підтвердили, що затримані напередодні є представниками торгової мережі “Обжора”.

Нагадаємо, раніше СБУ відрапортувала про викриття комерсантів, частина бізнесу яких продовжувала функціонувати на тимчасово окупованій території.

Правоохоронці встановили, що відсоток з прибутку магазинів бізнесмени платили незаконним установам терористів. В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-5 Кримінального кодексу України, одному з топ-менеджерів комерційної структури оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Довідка. Мережа супермаркетів Обжора працює з 1997 року в східних областях України. Згідно з інформацією на сторінці компанії в соціальній мережі Вконтакте, зараз мережа складається з 13 супермаркетів в Донецьку, Маріуполі, Макіївці, Харцизьку і Єнакієве.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку