Пристрасті по смартфонам: як українці божеволіють заради Samsung S8

Пристрасті по смартфонам: як українці божеволіють заради Samsung S8

27.04.2017 12:30
  163
Микола Маранчак

Як Цитрус, Алло і Сomfy підігрівають інтерес до продажу нового смартфону.
Ще зовсім недавно презентації новинок проходили нудно і одноманітно, але ажіотаж навколо виходу нових гаджетів змінив підхід маркетологів до питання. Вони зметикували, що якщо підливати масла у вогонь, то люди заради нового пристрою будуть готові на всякі дурниці. Навіть міняти своє ім’я в паспорті на Айфон Сім.

Так сталося і зі стартом продажів смартфона Samsung S8, ажіотаж навколо якого перейшов усі межі розумного. Користувачам вже запропонували продати дачу, публічно скупатися або пройти по вугіллю – і все задля високотехнологічного призу. Відразу три найбільших продавця техніки та електроніки висунули свої варіанти “випробувань на міцність”, у яких залишитися непоміченими просто не було шансів.

“Ванний день” на Хрещатику

В кінці квітня ЗМІ оприлюднили привабливу пропозицію мережі магазинів Сomfy: шість годин “ганьби” у ванних посеред Хрещатика для 24-х відважних, які при цьому ще й будуть битися за першість у конкурсах на виліт. Ціна питання – два новеньких Samsung S8, які переможці отримають ще до старту офіційних продажів. Кажуть, це тривале занурення у воду символізує унікальну водостійкість гаджета: до 30 хвилин на глибині близько 1,5 метра. Яка водостійкість учасників конкурсу – дізнатися можна буде вже в п’ятницю 28 квітня. Подивитися на цей веселий балаган з конкурсами, як і приєднатися до нього, зможуть усі бажаючі.

Аукціон небаченої щедрості

Представники конкуруючої організації АЛЛО, на період конкурсу зробилися знатними спекулянтами. Вони готові прийняти в дар все, чим здатні розплатитися за новинку спраглі Samsung S8 споживачі. Топ-4 пропозиції від користувачів за версією Алло і співчуваючих читачів отримають той самий смартфон. На даний момент серед лотів виявлені старі телефони, мопеди, татуювання і традиційно – зміна прізвища та імені в паспорті на назву бренду.

Гра на виживання

Представники Цитрус також просто не могли залишитися осторонь від масових заворушень. Вони, на відміну від своїх більш поблажливих сородичів, запропонували пройти нещасним фанатам смартфонів цілих 8 випробувань. Все це під стать номеру серії S8. Мабуть, далі буде тільки складніше. Після ходіння по вугіллю, і ще 6-ти нешкідливих випробувань чимось гидким, незвичайним і оригінальним, як гласять правила, учасникам змагання запропонують “дістати «голими руками» Samsung S8 з ємності з … “. Продовжувати речення організатори конкурсу не стали, а подивитися на все це неподобство можна буде там же на Хрещатику відразу ж після описаної вище акції Comfy, починаючи з 19 годин.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку