Список експонентів виставки RDBExpo-2017

Список експонентів виставки RDBExpo-2017

24.03.2017 02:53
  186
rau

Перша в Україні міжнародна спеціалізована виставка індустрії рітейлу та девелопменту, яка пройде в Києві на НСК «Олімпійський» 6 і 7 квітня 2017 року, збере экспонетів з України та інших країн світу.

 

1. ТРЦ Forum Almaty (Казахстан)

2. ТРЦ Galleria Tbilisi (Грузія)

3. ТРЦ Трініті (Білорусь)

4. ТРЦ Victoria Gardens

5. ТРЦ Піраміда

6. Budhouse Group

7. Alef Estate

8. Arricano Real Estate plc

9. Retail & Development Advisor

10. Safexpert

11. Nova Light

12. Sicore

13. GOLAW

14. Invest Game

15. SHEN

16. Franchise group

17. Sim Networks

18. Cherry Berry

19. Еко Люкс

20. Світ Поздоровлень

21. Промоушн Індустрія

22. Facelet

23. WRS

24. Qubica AMF

25. Авекс-Груп

*Список буде оновлюватися.

Повна програма RDBExpo

КУПИТИ КВИТКИ НА R&DBExpo

Нагадаємо, що протягом двох днів, 6 та 7 квітня, на виставці RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 будуть представлені понад 100 проектів комерційної нерухомості з 12 країн, включаючи Грузію, Казахстан, Білорусь, України, Польщі, Німеччини, рішення і можливості для рітейлу від компаній сфери b2b, актуальні пропозиції від консультантів і брокерів.

Захід збере понад 300 компаній роздрібної торгівлі та понад 2000 відвідувачів. Окремо будуть проходити конференції за участю керівників найуспішніших українських компаній сфери рітейлу та девелопменту: більше 50 топ-спікерів, 14 конференцій в два потоки, історії успіху, аналітика і прогнози для рітейлу та девелопменту на найближчі роки. Серед виступаючих: Михайло Меркулов, генеральний директор Arricano, Лілія Зубарєва, директор з маркетингу МФК Gulliver, Максим Гаврюшин, комерційний директор Budhouse Group, Радомир Цуркан, керуючий директор CBRE Ukraine Володимир Тимочко, партнер інвесткомпанії Dragon Capital і багато інших.

RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 відбуватиметься у двох форматах: крім экспозоны, паралельно з виставкою будуть проходити конференції за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості. На цих конференціях будуть презентовані кейси від найуспішніших українських і зарубіжних рітейл-компаній, обговорені актуальні проблеми та шляхи їх вирішення, зафіксовані ключові тенденції та очікування на найближчі роки.

RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 – унікальна можливість зустріти старих і придбати нових друзів, налагодити бізнес-комунікацію і укласти договору, ознайомитися з досвідом найуспішніших компаній, інноваціями і оригінальними маркетинговими акціями.

Чекаємо на вас на RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  22
Усі новини ринку