Мережа Cherry Berry стала членом Асоціації рітейлерів України

Мережа Cherry Berry стала членом Асоціації рітейлерів України

30.12.2016 08:45
  255
rau

Мережа з продажу кондитерських виробів Cherry Berry приєдналася до об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі.

Компанія Cherry Berry вже більше семи років працює і успішно розвивається, ставши одним із лідерів українського ринку в своєму сегменті. У 15 найбільших містах країни працюють 70 об’єктів мережі, успішно конкуруючи з провідними компаніями країни.

Рітейлер пропонує широкий асортимент солодощів гарантовано високої якості від найкращих виробників Латвії, Чехії, Голландії, Іспанії та України. Родзинка пропозиції: вражаюче розмаїття форм, смаку і колірної гами продукції – будь-який ласун або ласунка зможе знайти для себе улюблені ласощі: желейні цукерки, ірис, карамель, жувальний мармелад всіляких форм і розмірів, горіхи, шоколад і сухофрукти.

Окремо варто відзначити приємне і економне новаторство острівців рітейлера: тут проводиться повне самообслуговування з єдиною ціною на ваговий асортимент магазину. Тисячі українців вже переконалися в якості продукції, багатогранності смаку і адекватної ціни.

Керівництво та колектив RAU вітають вступ Cherry Berry в Асоціацію і сподівається на довге, успішне і взаємовигідне співробітництво.

Читайте також –

Солодощі життя: в ТРЦ Gulliver відкрився Cherry Berry в новому форматі (+фото)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку