Українська філія Сбербанка Росії отримала дозвіл купити ТРЦ Магелан в Києві

Українська філія Сбербанка Росії отримала дозвіл купити ТРЦ Магелан в Києві

19.08.2017 02:54
  395
rau

ТРЦ Магелан близько Одеської площі в Києві може перейти у власність Ощадбанку Росії в якості погашення заборгованості його нинішнього власника Анатолія Юркевича.

Як повідомляє інформаційний портал Delo.ua, Антимонопольний комітет України (АМКУ), дав дозвіл українському підрозділу Сбербанка Росії придбати активи компанії «Край проперті», що входить в групу власника Мілкіленд Анатолія Юркевича. Згідно з повідомленням АМКУ в п’ятницю, об’єкти угоди розташовані на проспекті Академіка Глушкова, 13-б у Києві. За цією адресою знаходиться торгівельно-розважальний комплекс Магелан.

За даними Держреєстру судових рішень, у вересні 2011 року між Сбербанком Росії і «Край Проперті» були укладені договори про відкриття кредитної лінії на суму $51,167 млн ​​і відновлювальної кредитної лінії на $5 млн. Як забезпечення договорів позичальник передав в іпотеку майновий комплекс, що складається з нежитлової будівлі, розташованої на вул. Академіка Глушкова, 13-б загальною площею 28 500 кв. м.

Згідно з судовими рішеннями майновий комплекс включає нежитлову будівлю загальною площею 28 000 кв. м, нежитлове приміщення №6 (кафе, 279,5 кв. м), нежитлове приміщення №7 (кафе, 99,7 кв. м), нежитлове приміщення №8 (магазин, 198,6 кв. м).

Нагадаємо, раніше Анатолій Юркевич втратив право власності на харківський ТРЦ Магелан, відійшов українському підрозділу російського ВТБ-Банку в якості погашення простроченої заборгованості за кредитом.

Довідка. Група компаній Край створена в 1999 році. Головний напрямок його діяльності – роздрібна та оптова торгівля товарами масового споживання, девелопмент, управління комерційною нерухомістю. Власник групи – український бізнесмен, власник групи Мілкіленд, Анатолій Юркевич.

Читайте також –

Анатолій Юркевич віддав торговий центр Магелан ВТБ Банку


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку