Salateira відкриє найбільший ресторан мережі в історичному центрі Києва

Salateira відкриє найбільший ресторан мережі в історичному центрі Києва

18.05.2017 12:21
  285
rau

Новий заклад української мережі ресторанів швидкого та здорового харчування Salateira почне роботу 19 травня в Києві на Володимирській 51/53.

Про це rau.ua повідомила прес-служба компанії. Salateira на Володимирській стане найбільшим рестораном мережі та заме площу 420 кв. м. На двох поверхах ресторану зручно зможуть розміститися понад 130 гостей. «Нашою основною метою при пошуку приміщення для флагманського ресторану було знайти таке місце, де кожен гість зможе відчути себе в центрі подій, – говорить керівник відділу розвитку Salateira Світлана Харчевна. – Новий ресторан знаходиться в п’яти хвилинах ходьби від двох чудових парків в оточенні безлічі пам’яток історичної частини міста. Головна родзинка ресторану – приголомшливий вид на будівлю Національної опери України».

Дизайн нового ресторану виконаний в класичному стилі – архітектор зробив акцент на настінних молдингах, які візуально резонують з будівлею Опери. Традиційно в ресторані буде багато рослин і квітів.

Фішкою ресторану стала Water station – місце, де кожна людина може безкоштовно пригоститися водою з лимоном і м’ятою. Крім цього заклад пропонує інші компліменти, які гості можуть брати в необмеженій кількості – яблука в прикасовій зоні, мікс насіння, оливкова олія і бальзамічний оцет як добавка до салатів. Для комфорту мам з дітьми на першому поверсі ресторану є столик для сповивання немовлят.

«Варто також відзначити, що наші плани з розвитку досить амбітні, і ми збираємося і далі розвивати нашу мережу в Києві, інших містах України, ближнього зарубіжжя, а також в Європі», – запевняє Світлана Харчевна.

Довідка. Salateira – українська fast healthy мережа з принципом вільного вибору інгредієнтів. До мережі входять 11 ресторанів: це 9 ресторанів в Києві, а також 2 ресторани за кордоном України: Мінськ (Білорусь), Дубай (ОАЕ). У планах компанії на 2017 рік – відкриття ресторанів площею 300-400 кв. м в найбільших містах України і великих містах ближнього зарубіжжя.

Читайте також –

https://rau.ua/ru/persona/arabeski-salateira-evgenij-ruban-oae/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку