Як виглядає ресторан Salateira навпроти київського Оперного театру (фотоогляд)

Як виглядає ресторан Salateira навпроти київського Оперного театру (фотоогляд)

19.07.2017 01:15
  262
rau

Фотографії найбільшого ресторану мережі здорової їжі Salateira, розташованого в Києві на вулиці Володимирській, навпроти Оперного театру.

Відкритий наприкінці травня в історичному центрі столиці ресторан Salateira практично відразу опинився в центрі скандалу: активісти звинуватили мережу в розміщенні невиправдано великих і яскравих вивісок, що зіпсувало зовнішній вигляд фасаду будівлі. Вивіски оперативно поміняли, і конфлікт вдалося погасити в зародку, що робить честь співробітникам мережі здорової їжі.

Усередині ресторану, на двох поверхах загальною площею 420 кв. м можуть розміститися понад 130 осіб. Дизайн інтер’єру виконаний в класичному стилі – архітектор зробив акцент на настінних молдингах, які візуально резонують з будівлею Опери. Традиційно в ресторані багато рослин і квітів.

У Salateira діє відкрита кухня — гості можуть спостерігати за процесом приготування їжі. А можливість комбінувати інгредієнти на свій смак дозволяє замінити і продукти в стравах, і соуси до них. Для комфорту мам з дітьми на першому поверсі є столик для сповивання немовлят. Як виглядає заклад – дивіться нижче.

Джерело фото: bit.ua. Фотограф – Сергій Сивяков.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  33
Усі новини ринку