Кращі ролики тижня: Reebok, Apple, Renault, Джордж Клуні і Чужі

Кращі ролики тижня: Reebok, Apple, Renault, Джордж Клуні і Чужі

07.05.2017 09:00
  532
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні рекламні ролики відомих брендів і рітейлерів. У даній рубриці ми збираємо кращі.

Reebok

Спортивний бренд Reebok представив дизайн кросівок Alien Stompers, приурочений виходу нової серії франшизи про ксеноморфів. Створена Крісом Хіллом і Хав’єром Джонсом пара взуття відсилає до класичної сутички Ріплі з Чужим. Обмежена партія буде доступна в продажу до 18 липня 2017 року за ціною $325.

Nespresso

Американські актори Джордж Клуні і Енді Гарсіа знялися в новій рекламній кампанії кавового бренду Nespresso. За сюжетом, заради того, щоб випити напій, герой Клуні потрапляє в різні класичні фільми, катаючись на машині з маппетами, то їдучи на байках або беручи участь у скачках. Актор співпрацює з брендом з 2006 року і навіть входить у консультаційну рада з питань сталого розвитку.

Apple

Apple продовжує активно рекламувати можливості фотокамери iPhone 7 Plus. У новому романтичному відео Шанхай раптово стає безлюдним, даючи можливість героям ролика фокусуватися на найважливішому для фото і робити красиві портрети. Півмільйона переглядів на Youtube за чотири дні – явна ознака того, що функцію оцінили.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=waTteMeg4Ag

Renault

У минулому році компанія Publicis Worldwide у співпраці з виробником товарів для дітей Chicco Renault представила концепт дитячого ліжечка з основою, яка імітує рух автомобіля. Колиска активується за допомогою спеціального додатка, який може імітувати реальну поїздку в авто. У Renault оцінили ідею і створили реальну модель, яка надійде в продаж в 2018 році.

Pedigree

Бренд Pedigree випустив відео, приурочене Дню притулків для бездомних тварин. За сюжетом в клітках сидять люди, а милий песик заходить, щоб вибрати собі “вихованця”. Кумедний кліп бренд зняв в рамках глобальної кампанії Feed the Good за підтримки компанії BBDO New York.

https://www.youtube.com/watch?v=D-kU0nkcq-o


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку