Проект закупівель для бізнесу Rialto очолила екс-координатор ProZorro

Проект закупівель для бізнесу Rialto очолила екс-координатор ProZorro

17.01.2017 08:30
  360
rau

Один із координаторів системи електронних публічних закупівель ProZorro Кристина Гуцалова очолила новий проект – систему закупівель для бізнесу Rialto.

Про це RAU повідомила прес-служба групи Zakupki.Prom.ua. У команді ProZorro Кристина Гуцалова займалася навчанням замовників і представників бізнесу з питань використання електронної системи публічних закупівель.

«На початку реформи важливою була підтримка активістів, які взяли на себе відповідальність за окремі ділянки роботи, коли мало хто вірив в успіх. І Кристина – одна з тих, хто був у проекті від перших днів. Завдяки цій команді ProZorro створена, розгорнута на всю країну і стала обов’язковою до використання», – зазначив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Довідка. В основі Rialto лежать принципи електронної системи публічних закупівель ProZorro, котра довела свою ефективність у державному секторі за майже два роки роботи. Результативність цієї моделі та зацікавленість великого бізнесу у подібній системі для проведення комерційних тендерів стали причиною для появи Rialto. Майданчики, котрі в свій час спільно з державою дали старт ProZorro, об’єднали свої зусилля та створили аналогічний проект, але вже для бізнесу.

Група компаній EVO – лідер в сегменті маркетплейсів України. До складу компанії входять шість торгових майданчиків, які працюють на український ринок: prom.ua, bigl.ua, zakupki.prom.ua, kabanchik.ua, crafta.ua, goodini.ua, а також сайт для закупівлі товарів і послуг на тендерній основі rialto.ua. Також компанія розвиває портал для продажу активів НБУ, ФГВФО та ФДМУ ProZorro.Продажі.

Оборот e-commerce в Україні в 2016-му досягне 38-39 млрд грн – дані EVO


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку