Рітейл Груп розширює мережу ВЕЛМАРТ до 25-ти магазинів

Рітейл Груп розширює мережу ВЕЛМАРТ до 25-ти магазинів

24.02.2017 10:06
  377
Ukrainian Retail Association

Розширення мережі ВЕЛМАРТ відбувається шляхом ребрендингу флагманського бренду холдингу – Велика Кишеня.

Про це rau.ua повідомила прес-служба компанії Рітейл Груп, яка розвиває торговельні мережі ВЕЛМАРТ, Велика Кишеня, ВК SELECT і ВК Експрес в Україні, а також мережу супермаркетів Green Hills Market у Молдові.

Згідно з повідомленням, 1 березня відбудеться відкриття нової торгової точки мережі в Києві. Магазин, який буде відкритий по вул. Вишняківська, 10, стане другим у Києві та 25-м для мережі по Україні. Площа торгового залу в магазині складе 990 кв. м, а асортимент – близько 8 000 товарних позицій. Крім традиційно представлених в мережі товарів, у новому супермаркеті буде працювати власна пекарня і зона швидкого харчування.

У магазині буде працювати 10 кас, із них 6 – це експрес-каси самообслуговування, 1 каса – «Shop&Shop» для тютюнових виробів і окрема каса в зоні кулінарії. Обслуговувати роботу торгового об’єкта буде понад 100 працівників.

Довідка. Холдинг Рітейл Груп керує торговими мережами ВЕЛМАРТ, Велика Кишеня, ВК SELECT, ВК Експрес в Україні, а також мережею супермаркетів Green Hills Market у Молдові. Виручка групи в 2015 році склала 8,7 млрд грн.

Мережа ВЕЛМАРТ складається з 24 торгових майданчиків в Україні і 1 у Молдові. Загальна площа мережі в Україні — понад 60 000 кв. м. Асортимент магазинів складається з понад 35 000 товарних позицій. Супермаркети мережі обслуговують більше 70 000 чоловік щодня.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку