Retail Group відкриває третій в Києві ВЕЛМАРТ

Retail Group відкриває третій в Києві ВЕЛМАРТ

03.04.2017 12:34
  183
rau

Всього в Україні компанія управляє 26 магазинами під брендом ВЕЛМАРТ, а також розвиває мережі Велика Кишеня, ВК Select і ВК Експрес.

Про відкриття rau.ua повідомила прес-служба Retail Group. Новий ВЕЛМАРТ буде знаходитися в Києві за адресою Саперно-Слобідська, 10, відкриття заплановане на 6 квітня. Це вже третя торгова точка в столиці і 26-я в мережі. Її площа становить 1038 кв. м.

Як наголошується в повідомленні, в новому магазині крім великого асортименту – близько 8 000 товарних позицій – будуть і інші конкурентні переваги. Це власна випічка «Bridor», відділ кулінарії з традиційною українською кухнею, широкий асортимент екзотичних фруктів, а також професійна кавомашина.

Серед інших нововведень – устричний акваріум, живий омар і широкий вибір живої та охолодженої риби. Крім цього, у новому супермаркеті буде запущено виробництво піци. Це вже п’ятий магазин мережі в Україні, в якому покупці можуть придбати смачну піцу на винос власного виробництва за класичними рецептами. Час приготування італійської страви – 7 хвилин.

Традиційно на полицях дискаунтера широко представлені товари власних торгових марок мережі, таких як «Хіт продукт», «№1», «Delisse», «Day by day».

Довідка. Холдинг Retail Group управляє торговими мережами ВЕЛМАРТ, Велика Кишеня, ВК SELECT, ВК Експрес в Україні, а також мережею супермаркетів Green Hills Market у Молдові.

Мережа ВЕЛМАРТ складається з 25 магазинів в Україні і 1 у Молдові.

Читайте також –

У Києві відкрився другий діскаунт-супермаркет ВЕЛМАРТ (+фотозвіт)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку