RAVIN відкрив другий магазин в Україні – в київському ТРЦ Art Mall

RAVIN відкрив другий магазин в Україні – в київському ТРЦ Art Mall

05.04.2017 12:55
  458
rau

Торгова точка єгипетського одежного бренду RAVIN розпочала роботу 31 березня. Відкриття наступного магазину заплановано на 7-8 квітня в столичному ТРЦ SkyMall.

Інформацією про відкриття і подальші плани з rau.ua поділився Дмитро Парфенюк, виконавчий директор компанії «Анна Малік», що розвиває мережу в Україні. За його словами, площа магазину в ТРЦ Art Mall склала 345 кв. м. В асортименті торговельної точки – чоловіча і жіноча лінії одягу, взуття та аксесуарів. Третій в Україні магазин RAVIN почне роботу в кінці першого тижня квітня в ТРЦ SkyMall і займе площу 405 кв. м.

Нагадаємо, торгова марка Ravin JeansWear належить єгипетської компанії CITCO LLC. У світі налічується понад 70 магазинів бренду в Єгипті, Китаї, Америці і країнах Сходу і Середземномор’я. Про плани розвивати мережу в Україні по франчайзингу компанія повідомила в жовтні 2015 року, а перший магазин почав роботу в квітні минулого року. Тоді Дмитро Парфенюк говорив, що в планах рітейлера – відкрити 15 магазинів до кінця 2017-го, і що другий об’єкт торговельної марки буде розташований в ТРЦ SkyMall. Однак у підсумку процес відкриття нових магазинів затягнувся майже на рік, а друга в Україні торгова точка почала роботу в ТРЦ Art Mall. Наприкінці квітня минулого року керівники мережі також уточнювали, що в якості локацій для розміщення розглядають також ТРК Проспект і ТРЦ Dream Town.

Про подальші плани розвитку RAVIN в Україні, перспективи бренду і результати першого року роботи читайте скоро на rau.ua.

Читайте також –

https://rau.ua/news/ravin-planiruet-rasshirit-set/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку