Перші особи рітейлу та девелопменту запрошують на RDBExpo-2017 (відео)

Перші особи рітейлу та девелопменту запрошують на RDBExpo-2017 (відео)

16.03.2017 01:54
  183
rau

Володимир Тимочко, Андрій Жук, Максим Гаврюшин, Вадим Непосєдов, Олександр Соколовський, Михайло Меркулов та Сергій Бадрітдінов запрошують на Retail &Development business EXPO – 2017.

Міжнародна виставка індустрії рітейлу та девелопменту пройде в Києві 6 і 7 квітня 2017 року в НСК «Олімпійський» і збере понад 300 рітейл компаній і 100 девелоперів, серед яких Arricano Real Estate, Budhouse Group, ТРЦ Галерея Тбілісі (Грузія), МФК TRINITI (Білорусь), ТРЦ FORUM ALMATY (Казахстан), Denka Logistics (MTI), Sicore Ukraine, Нова Лайт, Генеральний партнер заходу найбільша інвесткомпанія України Dragon Capital.

RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 відбуватиметься у двох форматах: крім експозони, паралельно з виставкою будуть проходити конференції за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості. На цих конференціях будуть презентовані кейси від найуспішніших українських і зарубіжних рітейл-компаній, обговорені актуальні проблеми та шляхи їх вирішення, зафіксовані ключові тенденції та очікування на найближчі роки.

Серед учасників, представники McDonalds Ukraine, Watsons, Puma, Brocard, Mandarin Maison, Arricano Real Estate, DTZ Ukraine, ТРЦ Аладдін, ТРЦ Комод, Таврія В, аутлет-містечко “Мануфактура” місто для дітей “Кідляндія”, Дека, Vovk, U DRESS, Укрзолото, Будинок Іграшок, Anabel Arto, Міккі, Iren Bukur і багато інших.

RDBExpo – унікальна можливість зустріти старих і придбати нових друзів, налагодити бізнес-комунікацію і укласти договори, ознайомитися з досвідом найуспішніших компаній, інноваціями і оригінальними маркетинговими акціями.

СКАЧАТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ І ПЛАН ВИСТАВКИ

КУПИТИ КВИТКИ НА R&DBExpo


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку