Список партнерів виставки RDBExpo-2017

Список партнерів виставки RDBExpo-2017

03.04.2017 11:00
  172
rau

Перша в Україні міжнародна спеціалізована виставка індустрії рітейлу та девелопменту, яка пройде в Києві на НСК «Олімпійський» 6 і 7 квітня 2017 року, збере більше 300 компаній роздрібної торгівлі та понад 2000 відвідувачів. Серед партнерів заходу:

Генеральний партнер:

Dragon Capital

Офіційний партнер:

Укртелеком

Партнер:

Торгово-Промислова Палата України

Інформаційні партнери:

Новое Время

BelRetail.by

РБК Украина

Столичная недвижимость

Коммерческая недвижимость

New Retail

Commercial Property

Retail Community

ABC News

Юридическая практика

DYB

E-Commerce Expert

ТММ

Ассоциация украинского бизнеса в Польше

Franchise Group

Форум закупки

AIN.UA

Спілка українських підприємців – СУП

Kyiv School of Economics

European Business Association (ЕВА)

Украинский союз предпринимателей и промышленников (УСПП)

Ассоциация IT Украины

Retailnet.pl

IDNT

КСО

Высшая Школа Коммуникаций

Публичные люди

*Список буде оновлюватися.

Повна програма RDBExpo

КУПИТИ КВИТКИ НА R&DBExpo

Нагадаємо, що протягом двох днів, 6 та 7 квітня на виставці RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 будуть представлені понад 100 проектів комерційної нерухомості з 12 країн, включаючи Ррузию, Казахстан, Білорусь, Україну, Польщу, Німеччину, рішення і можливості для рітейлу від компаній сфери b2b, актуальні пропозиції від консультантів і брокерів.

Захід збере понад 300 компаній роздрібної торгівлі та понад 2000 відвідувачів. RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 відбуватиметься у двох форматах: крім экспозоны, паралельно з виставкою будуть проходити конференції за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості. На цих конференціях будуть презентовані кейси від найуспішніших українських і зарубіжних рітейл-компаній, обговорені актуальні проблеми та шляхи їх вирішення, зафіксовані ключові тенденції та очікування на найближчі роки: більше 70 топ-спікерів, 14 конференцій в два потоки, історії успіху, аналітика і прогнози для рітейлу та девелопменту на найближчі роки. Серед виступаючих: Михайло Меркулов, генеральний директор Arricano, Лілія Зубарєва, директор з маркетингу МФК Gulliver, Максим Гаврюшин, комерційний директор Budhouse Group, Радомир Цуркан, керуючий директор CBRE Ukraine, Володимир Тимочко, партнер інвесткомпанії Dragon Capital і багато інших.

RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017 – унікальна можливість зустріти старих і придбати нових друзів, налагодити бізнес-комунікацію і укласти договору, ознайомитися з досвідом найуспішніших компаній, інноваціями і оригінальними маркетинговими акціями.

Чекаємо вас RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2017


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку