Перший у Києві розважальний комплекс Papashon відкриється в ТРЦ River Mall

Перший у Києві розважальний комплекс Papashon відкриється в ТРЦ River Mall

28.03.2017 12:06
  1374
Виктор Нагорский

Мережа Papashon орендувала 3 000 кв. м для відкриття розважального комплексу в столичному торгово-розважальному центрі River Mall.

Про це rau.ua повідомила прес-служба компанії Colliers International (Україна), яка виступає ексклюзивним брокером ТРЦ River Mall, що будується в Києві.

Згідно з повідомленням, у розважальному комплексі Papashon розмістяться боулінг, інтерактивне кафе з авторською кухнею та дитяче містечко. Зазначимо, що мережа Papashon вже представлена на ринках Одеси та Львова. Розважальний комплекс, який відкриється в ТРЦ River Mall, буде вже п’ятим за рахунком в Україні.

За словами директора з розвитку мережі Papashon Олександра Машкіна, компанія давно розглядала можливість виходу на київський ринок і дуже ретельно підбирала локацію.

«З урахуванням широкого спектра пропонованих нами розваг, ТРЦ River Mall був ідеальним вибором. Враховуючи концепцію та місце розташування комплексу, ми не сумніваємося в успішності нашого спільного проекту», – підкреслив Машкін.

Керівник проекту River Mall Михайло Нечипорчук підкреслює: «Ми дуже серйозно ставимось до вибору орендарів, віддаючи перевагу сильним, відомим брендам. Залучення такого якірного орендаря, як Papashon повністю відповідає нашим критеріям. Впевнений, що River Mall буде затребуваний серед жителів столиці і стане одним із найкращих реалізованих проектів в Києві».

У свою чергу директор департаменту торговельної нерухомості Colliers International (Україна) Ігор Заболоцький зазначив, що в проекті River Mall вже визначені практично всі якірні орендарі.

«Вже визначені практично всі якірні оператори і найближчим часом з ними також будуть підписані попередні договори. Зараз ми сконцентровані на переговорах з найбільшими fashion-мережами, які проявляють надзвичайно високий інтерес до проекту», – уточнив Заболоцький.

Нагадаємо, відкриття ТРЦ River Mall на Дніпровській Набережній у Києві заплановано на перший квартал 2018 року. Після відкриття об’єкт стане найбільшим торгово-розважальним центром в Дарницькому районі Києва.

Довідка. Papashon – мережа розважальних центрів з боулінгом, кафе, дитячим містечком, більярдом та банкетними залами. Станом на березень 2017 року мережа налічувала чотири розважальних комплекси (три в Одесі і один у Львові).

ТРЦ River Mall зводиться на Дніпровській Набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва недалеко від станції метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендною – 62 250 кв. м), плануються торгова та розважальна зони, відкритий аква-парк, бізнес-центр, а також відкритий багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць. Відкриття комплексу заплановано на перший квартал 2018 року.

Читайте також –

ТРЦ Smart Plaza Obolon відкриється в I кварталі 2018 року


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку