VOVK відкрив два магазини в оновленому концепті (+фото)

VOVK відкрив два магазини в оновленому концепті (+фото)

28.03.2018 08:05
  494
Ukrainian Retail Association

Нові магазини українського бренду жіночого одягу VOVK з оновленим інтер’єром відкрилися на початку березня в столичному ТРЦ Sky Mall і чернігівському ТРЦ Hollywood.

Як уточнили RAU в прес-службі компанії, 3 березня мережа поповнилася магазином в торгово-розважальному центрі Sky Mall в Києві. Студія стала вже восьмою для мережі в столиці України. Вона зайняла площу в 150 кв. м біля центрального входу на першому поверсі ТРЦ Sky Mall.

Ще одна торгова точка бренду відкрилася 8 березня в ТРЦ Hollywood в Чернігові. Студія з оновленим дизайном площею в 149 кв. м, розмістилася біля центрального входу на першому поверсі ТРЦ. Цей магазин став першим для бренду VOVK в Чернігові.

В оновленому інтер’єрі магазинів виділяються великі дзеркала з лампочками, дерев’яні манекени, світильники, дерев’яні елементи в дизайні та більше світла. Крім того, в магазинах представлено не тільки одяг, але і взуття.

Нагадаємо, за 6 років існування VОVK вдалося відкрити студії в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові та інших найбільших містах України. Мережа магазинів бренду об’єднує вже 26 торгових точок в країні. Мета компанії: донести до всіх, що made in Ukraine – це якісно, доступно і зроблено зі смаком.

Читайте також – 

Мережа студій одягу VOVK — титульний партнер RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2018


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку