Мережа MasterZoo відкрила магазин нового формату в Києві (+фото)

Мережа MasterZoo відкрила магазин нового формату в Києві (+фото)

16.05.2018 01:44
  367
Ukrainian Retail Association

Новий торговий об’єкт мережі зоомагазинів MasterZoo відкрився в столичному Рітейл Парк Петрівка.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, відкриття магазину відбулося 11 травня. Тепер одна з найбільших в Україні мереж з продажу товарів для тварин об’єднує вже 83 торговельні точки.

Новий об’єкт явно виділяється серед інших зоомагазинів – це величезний zoomall, площею 400 кв. м. Його дизайн витриманий в спокійних пастельних тонах. MasterZoo з порога зустрічає гостей гармонійно розташованими стендами з величезним вибором аксесуарів для самих різних вихованців – від кормів та брендового одягу, до аквастудії і акваріумного обладнання.

У новому зоомаркеті представлено понад 20 торгових марок кормів для тварин – як для котів і собак, так і для акваріумних рибок і навіть вибагливих коропів-які. Вражає і різноманітність лежанок для собак, амуніції, ласощів, вітамінів, кігтеточок для кішок і багато чого іншого. Варто відзначити, серед них представлені не тільки зарубіжні, а й кращі вітчизняні виробники.

Ще одним цікавим рішенням в магазині стало панно «Вихованці, які чекають нас вдома». На ньому можна побачити не моделей, а співробітників зоомаркету зі своїми домашніми вихованцями. Основний меседж ідеї – співробітники зоомагазину знають все, про що мріють ваші вихованці, адже у них вдома такі ж кролики, коти й собаки.

У MasterZoo не приховують, що багато вклали в створення аквастудії свого комплексу на Петрівці. Дизайн, освітлення, розташування – все тільки підкреслює стенди з акваріумами кращих світових виробників. В асортименті аквастудії – понад сорок популярних і екзотичних видів риб.

Читайте також –

New Retail: магазин handmade-виробів Art Muza


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  87
Усі новини ринку