Замість Каравану: Як виглядає АШАН в київському ТРЦ Магелан (фотоогляд)

Замість Каравану: Як виглядає АШАН в київському ТРЦ Магелан (фотоогляд)

07.10.2017 09:00
  647
Микола Маранчак

Гіпермаркет Ашан розпочав роботу 29 вересня, проте офіційне відкриття відбулося 3 жовтня. Це перший об’єкт французької мережі, відкритий на місці торгової точки мережі Караван.Як раніше писала RAU, гіпермаркет розмістився на площі 9600 кв. м в київському ТРЦ Магелан на проспекті Академіка Глушкова, 13. Він став першим переформатованим об’єктом французького рітейлера після покупки мережі Караван. Трансформація магазинів буде відбуватися в кілька етапів. Відкриття ще одного торгового об’єкта Ашан, який буде розташовуватися в Дніпрі, заплановано на 20 жовтня.

Нагадаємо, раніше компанія Ашан викупив активи мережі гіпермаркетів Караван. Завдяки придбанню Auchan Group збільшила частку ринку в регіонах і посилила свою присутність у чотирьох нових містах: Харкові, Дніпрі, Житомирі та Чернівцях. Тепер ритейлеру належать 20 торгових точок площею 160 000 кв. м.

Довідка. Holding Auchan — французька корпорація, представлена в 16 країнах світу, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord.

АШАН Рітейл Україна — компанія, яка об’єднує всі напрямки діяльності в продуктовому ритейлі. В Україні представлений 20 гіпермаркетами.

«Після придбання магазинів, АШАН Рітейл Україна зміцнює своє позиціонування в країні і продовжує розвиток мультиформатності. Компанія відтепер буде володіти магазинами в 9 містах і працевлаштовувати близько 7000 осіб», — прокоментували в прес-службі АШАН Україна.

Перший гіпермаркет відкритий на місці магазину поглиненої мережі, оформлений в оновленому дизайні. Так само дещо скоригований асортимент, оновлено обладнання, розширені проходи. Є й інші зміни, які повністю відповідають концепції компанії, але роблять покупки більш комфортними і приємними для відвідувачів.

Як виглядає і що пропонує Ашан в ТРЦ Магелан – в фотоогляді RAU. Фото – офіційна facebook-сторінка рітейлера.

Читайте також

15 магазинів, в яких продумали кожну дрібницю


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку