Огляд новин FMCG: Еко-маркет, Копійка, Вопак та Cherry Berry

Огляд новин FMCG: Еко-маркет, Копійка, Вопак та Cherry Berry

01.08.2017 08:45
  300
rau

Які магазини сегмента FMCG відкрилися протягом останнього тижня.

Еко-маркет

Новий супермаркет мережі розпочав роботу 29 липня в Києві. Як повідомив рітейлер на своїй сторінці у соцмережі Facebook, нова торгова точка розташована на вулиці Мілютeнко, 7-б.

Довідка. Еко-маркет – торгова мережа економних супермаркетів в Україні, що об’єднує 115 магазинів у 34 містах України. У мережі представлені продукти харчування, побутова хімія, товари першої необхідності. Також є своє виробництво – пекарні, кулінарні та м’ясні цехи, у деяких магазинах є власне кондитерське виробництво.

Копійка

Новий універсам Копійка 29 липня відкрився в Одесі. Про це повідомляється на офіційній сторінці рітейлера. Нова торгова точка розташована за  адресою: Старосінна площа 1а.

Довідка. Копійка – мережа, що розвиває торговельні об’єкти площею від 500 до 1000 кв. м з асортиментом — від 10 000 до 20 000 позицій. Працює на ринку України з 2001 року. Зараз компанія нараховує понад 50 магазинів, основна частина з яких представлена в Одеській і Миколаївській областях.

Вопак

Один із найбільших food-рітейлерів Західної України – компанія Пакко Холдинг – 29 липня відкрила новий магазин у Чернівцях.

Як повідомляє All Retail, торгова точка розташована на вулиці Героїв Крут, 6-А. Її площа становить близько 350 кв. м. У Чернівцях це буде вже третій об’єкт рітейлера.

Довідка. Пакко Холдинг розвиває на Західній Україні мережу супермаркетів Вопак та мережу оптових магазинів Пакко. Торгові об’єкти працюють у форматах від 200 до 1500 кв. м.  Торгові об’єкти рітейлера функціонують у Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській та Чернівецькій областях.

Cherry Berry

Два нові острівці – Cherry Berry та Fresh Berry – з’явилися в полтавському торгово-розважальному центрі Екватор. Нові торгові точки з солодощами та напоями зі свіжих фруктів розпочали роботу 30 липня.

Довідка. Cherry Berry Ukraine вже більше семи років успішно працює на українському ринку. Мережа торгових точок Cherry Berry налічує вже більше 85 об’єктів у найбільших містах країни. Компанія пропонує широкий асортимент солодощів від виробників Латвії, Чехії, Голландії, Іспанії та України.

Читайте також – 

Елітна Фора: як виглядає і що пропонує перший преміальний food-market Favore (фотоогляд)

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку