Огляд новин в fashion-рітейлі: F’91, Goldi, ARGO і пул відкриттів в Lavina

Огляд новин в fashion-рітейлі: F’91, Goldi, ARGO і пул відкриттів в Lavina

10.08.2017 09:46
  232
Виктор Нагорский

Які магазини одягу та взуття почали роботу останнім часом, і які бренди готуються до відкриття.

Promod

На початку серпня в столичному ТРЦ Lavina Mall відкрився новий магазин одягу Promod, представлений в Україні компанією ARGO Retail. Торгова точка, оформлена в концепті Violin Promod, зайняла площу в 190 кв. м.

Асортимент магазину складається з жіночого одягу, взуття, сумок і аксесуарів. Колекція, яка буде оновлюватися кожні два тижні, в основному представлена стилем casual, проте в ній присутні і класичні моделі.

Монобрендовий магазин Promod в Lavina Mall став вже восьмим в мережі ARGO Retail. Сам бренд представлений на українському ринку вже 14 років.

 F’91

У дніпровському ТРЦ МОСТ-Сіті відкрився новий мегастор українських виробників F’91. У ньому представлений широкий асортимент чоловічого і жіночого одягу, взуття та аксесуарів власної торгової марки та сучасних українських брендів.

Магазин в ТРК МОСТ-Сіті став 26 торговим майданчиком F’91 на території України. Нагадаємо, мережа F’91 в Україні розвиває Arber Fashion Group – один з найбільших вертикально-інтегрованих fashion-холдингів в Україні. Компанія представлена ​​торговою мережею з більш ніж 110 магазинами в усіх регіонах України під брендами Arber, Gregory Arber, F’91 і КОКОН.

Ditto

На початку серпня в ТРЦ Lavina також відкрився взуттєвий магазин Ditto. У магазині українського бренду, заснованого в 1999 році, представлені чоловічі та жіночі колекції взуття в стилях classic, casual та active. Компанія працює з українськими, європейськими та китайськими виробниками, постійно розширюючи асортимент.

Goldi

У Кривому Розі відкрився перший магазин Goldi. Він розмістився в торгово-розважальному комплексі Сонячна Галерея і став одним з найбільших в мережі, зайнявши площу в 550 кв. м. У торговій точці представлена жіноча, чоловіча і дитяча лінії одягу.

Раніше повідомлялося, що в 2017 році Рівненський льонокомбінат відкриє не менше 10 магазинів Goldi в різних областях України. Крім того, в цьому році в компанії планували істотно розширити лінійку існуючих колекцій, а також запустити виробництво джинсів.

Lavina Mall

Цілий ряд відкриттів запланований на 15 серпня в столичному торгово-розважальному центрі Lavina Mall. Крім запуску магазинів іспанської групи Inditex, про який RAU писав раніше, в найбільшому ТРЦ країни плануються відкриття брендів Tommy Hilfiger, Super Step, Terranova, та інших. Як повідомила прес-служба брокера ТРЦ – компанії NAI Ukraine, всі відкриття відбудуться в рамках проведеного в торговому центрі шопінг-фестивалю WOW Day. Загальна площа відкритих в цей день магазинів складе близько 10 000 кв. м.

Читайте також – 

Мінус один: Inditex вперше закрив магазин Zara в Україні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку