Огляд відкриттів в drogerie: EVA нарощує відрив

Огляд відкриттів в drogerie: EVA нарощує відрив

14.07.2017 09:01
  1070
Ukrainian Retail Association

Які магазини сегмента drogerie відкрилися в червні, і хто з мереж розвивався найактивніше.

Watsons

Минулого місяця мережа Watsons поповнилася двома торговими точками: 4 червня Watsons відкрився на вул. Теодора Драйзера, 4 в Києві, а 18 червня на вул. Лесі Українки, 40 в місті Калуш Івано-Франківської області.

Таким чином мережа Watsons в Україні зросла до 439 магазинів. Розподіл торгових об’єктів мережі по регіонах виглядає наступним чином:

  • Київ – 84
  • Київський регіон – 60
  • Схід – 51
  • Північ – 65
  • Південь+центр – 76
  • Захід – 103

Prostor

Мережа Prostor, яка в липні відзначає 12 років з моменту створення компанії, обмежилася лише одним відкриттям. Як відзначили в прес-службі мережі, більш активний розвиток планується ближче до кінця року. А минулого місяця новий магазин компанії почав роботу в Кривому Розі. Він став 13-м в місті і 52-м в Дніпропетровській області. Його торгова площа склала 147,3 кв. м. Станом на кінець червня мережа налічувала 281 торговий об’єкт в Україні.

Нагадаємо, не так давно в Prostor змінилося керівництво. Навесні цього року генеральним директором PROSTOR став Едуард Приймачов. На цьому посту він змінив Дениса Германа, який займав посаду гендиректора мережі останні чотири роки.

EVA

Безсумнівним лідером за кількістю відкритих магазинів сегмента drogerie в червні стала EVA. Минулого місяця компанія відкрила 17 торговельних точок, розширивши мережу до 511 об’єктів.

У червні нові магазини відкрилися в 15 містах і 14 областях України. По два торгових об’єкти відкрилося в Дніпропетровській, Харківській і Чернігівській областях. Перші магазини EVA з’явилися в семи містах: Немішаєве (Київська область), Долина (Івано-Франківська область), Маневичі (Волинська область), Городня (Чернігівська область), Тростянець (Сумська область), Пирятин (Полтавська область) і Костопіль (Рівненська область). А найбільший з відкритих в червні магазин відкрився в Харкові на проспекті Героїв Сталінграда, 171. Його торгова площа склала 165 кв. м.

EVA

 

Відзначимо, що EVA представлена у всіх областях України. Загальна площа магазинів мережі – більше 70 000 кв. м.

Читайте також –

EVA і Watsons відкрили найбільше площ серед drogerie-рітейлерів у 2016 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку