Огляд новин FMCG: METRO Cash&Carry, Наш край, МОРЕ ПИВА та інші

Огляд новин FMCG: METRO Cash&Carry, Наш край, МОРЕ ПИВА та інші

29.06.2017 08:30
  278
Юлия Бондаренко

Які магазини відкрилися або оголосили про відкриття за останній тиждень, які нові проекти запускають мережі та як покращують свою логістику.

Наш край

Мережа супермаркетів Наш Край, яка належить VolWest Group, наприкінці червня відкрила дві нові торгові точки, збільшивши загальну кількість магазинів бренду до 221.

Як повідомила rau.ua прес-служба компанії 24 червня новий об’єкт у форматі “біля дому” відкрився в місті Острог Рівненської області на вулиці Незалежності, 20А. Торгова площа закладу – 160 кв. м. 25 червня ще одна торгова точка мережі, площею 132 кв. м, розпочала роботу в смт Дніпровське Дніпропетровської області по вулиці Островського. Магазин працює у форматі “біля дому”.

В обох супермаркетах є відділи власної випічки.

Копійка

Мережа Копійка відкрила два нові універсами в Одеській області. Як йдеться на сайті компанії, в Одесі універсам розпочав роботу 16 червня на вулиці Рабіна, 37. Друга торгова точка відкрилася 20 червня в Чорноморську за адресою: вулиця Радісна, 19 в.

МОРЕ ПИВА

Торгова мережа МОРЕ ПИВА наприкінці червня поповниться одразу чотирма новими закладами – три з них відкриваються в Києві і один – у Вишневому Київської області.

Про це повідомляється на офіційній сторінці рітейлера. Так, 23 червня новий пивний магазин розпочав роботу в місті Вишневе за адресою вулиця Святошинська, 27. У Києві на вулиці Анни Ахматової, 32/18 новий заклад відкрився 24 червня.

Також у столиці розпочнуть роботу одразу два магазини мережі 30 червня – на вулиці Борщагівська, 212 і Лукашевича, 15а (ТЦ Європорт).

METRO Cash & Carry

Логістичний оператор FM Logistic ввів у експлуатацію п’яту складську платформу в с. Дударків Бориспільського району Київської області. Орендарем нових секцій, площею 7000 кв. м, стане компанія METRO Cash & Carry Україна.

На обслуговування METRO Cash & Carry компанія FM Logistic виграла тендер ще наприкінці 2016- го. На фінансування цього проекту було витрачено трохи більше 4 мільйонів євро (включаючи витрати на внутрішнє обладнання комплексу). П’ята секція не передбачає стелажного зберігання, вона зведена з дотриманням останніх технологій по освітленню, вентиляції, пожежній безпеці, конструкціях даху й підлоги.

Читайте також – 

Огляд нових ресторанів і кафе: Хачапурі і Вино, Мафія, Пузата Хата, Сушія та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку