Огляд нових ресторанів і кафе: KFC в ТРЦ Smart Plaza Polytech, антікафе Homeland, Хінкалі&Хачапурі та інші

Огляд нових ресторанів і кафе: KFC в ТРЦ Smart Plaza Polytech, антікафе Homeland, Хінкалі&Хачапурі та інші

23.08.2017 01:26
  496
Іван Зайцев

Які ресторани і кафе відкрилися або готуються відкритися в Києві і інших містах України kfc

KFC

Ресторан KFC буде відкритий в київському ТРЦ Smart Plaza Polytech за адресою проспект Перемоги, 26. Заклад буде розташовано на двох рівнях торгового центру і має відкритися одночасно з ТРЦ – в листопаді цього року. ТРЦ Smart Plaza Polytech є трирівневий торговий центр загальною площею 25 000 кв. м

KFC – друга за розміром мережа громадського харчування в світі, 18 000 ресторанів в 110 країнах. В Україні мережа управляє 11 ресторанами.

HOMELAND

У Дніпрі на вулиці Писаржевського, 24 відкрилося концептуальне антікафе Homeland. Головна «фішка» закладу – інтер’єр, що нагадує декорації для зйомок фантастичних фільмів.

В меню закладу: чай, кава, печиво і тістечка, бургери та інші легкі закуски. А також – широкий асортимент розваг та ігор: від настільного тенісу до PlayStation 4 і хитромудрих «настолок».

Хінкалі&Хачапурі

У запорізькому ТРК City Mall відкрився новий ресторан кавказької кухні Хінкалі&Хачапурі. У меню представлені традиційні страви грузинської та кавказької кухні – різні смаки хачапурі, хінкалі, кебаб, лаваші, гострі соуси і аджики.

Хінкалі&Хачапурі працює в форматі фудкорту і займає площу 50 кв. м. Крім кавказької в ТРК City Mall представлені закладу американської, японської та слов’янської кухонь, а також затишні кав’ярні та кондитерські.

ТОМАТІНА

У Львові в ТРЦ King Cross Leopolis на другому поверсі відкрився салат-бар зі середземноморської та європейською кухнею ТОМАТІНА. Ресторан зайняв площу 151 кв. м

У меню представлені салати, пасти, сендвічі, десерти, а також фірмове м’ясо, приготоване на тепані.

4City

В одеському соціальному ресторані 4City, основна частина виручки якого йде на реалізацію важливих для міста програм, відкрилася бібліотека англійської літератури.

У бібліотеці представлена ​​в основному non-fiction література по психології, урбаністики, менеджменту, політології та маркетингу. Серед видань можна знайти як українські книги, так і літературу іноземних видавництв.

НАЖИВО

У Києві, в житловому комплексі River Stone за адресою Дніпровська набережна, 14 розпочала роботу нова міні-пивоварня ресторанного типу наживи.

В пивоварні використовується обладнання фірми «Генріх Шульц», а в асортименті поки представлені три сорти – класичний Pilsner, нефільтрований пшеничний Weiss, а також ель.

Читайте також наш попередній огляд –

Огляд новин ресторанів і кафе: закриття Дежавю і Лакі Лучано, відкриття Comics Cafe, Антрекот, Restaurants в Lavina Mall та інших


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку