Наступного тижня Tesco запускає мережу дискаунтерів Jack

Наступного тижня Tesco запускає мережу дискаунтерів Jack

14.09.2018 08:00
  356
Дарья Златьева

Найбільший британський продуктовий рітейлер Tesco втрачає свою частку ринку. Щоб впоратися з негативними тенденціями, компанія запускає конкурента німецьким мережам дискаунтерам Aldi та Lidl.

Read in English

Tesco знаходиться на порозі запуску своєї дисконтної мережі Jack, яке відбудеться вже наступного тижня. Про це пише Retailgazette. Названий на честь засновника Tesco Джека Коена, дискаунтер Jack буде спеціалізуватися на продуктах зі зниженою ціною і стане конкурентом для Aldi та Lidl.

Перший новий магазин відкриє виконавчий директор Tesco Дейв Льюїс в Чаттерісе, Кембриджшир в наступну середу. Журналісти вже запрошені на урочистий захід.

Ніяких подробиць немає – вся інформація тримається в секреті. Вважають, що Tesco змусила співробітників і постачальників підписувати угоду про нерозголошення. Новина з’явилася після того, як рітейлер Tesco почав пошук співробітників для магазинів нового формату в графствах Уондсвортом, Лінкольншир і Кембриджшир.

«Новий роздрібний формат буде працювати окремо від основного бізнесу Tesco, і переваги будуть відрізнятися від тих що працюють в основних магазинах мережі», -значилося в оголошеннях.

Виступаючи перед Guardian, аналітик Shore Capital Клайв Блек заявив, що очікує, що мережа Jack буде складатися з 100 магазинів, в тому числі близько 60 супермаркетів формату Tesco Metro. Вважається, що торгові точки в Сент-Хеленс і Еддж-Хілл, Ліверпуль знаходяться в списку магазинів, які можуть стати першими дискаунтерами.

Читайте також –

Німці тіснять британців: Aldi та Lidl наростили частку на продуктовому ринку Великобританії

 

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку