В ТРЦ Lavina Mall планують відкрити фуд-хол площею більше 2700 кв. м

В ТРЦ Lavina Mall планують відкрити фуд-хол площею більше 2700 кв. м

14.12.2018 12:30
  439
Іван Зайцев

Початок роботи першого фуд-холу в ТРЦ України запланований на січень 2019 року.

Як повідомляє NAI Ukraine – брокер ТРЦ Lavina Mall – фуд-хол загальною площею 2735 кв. м буде розташований поруч з головним входом і центральною галереєю. Він займе площі на другому поверсі, передбачається облаштування внутрішньої тераси та панорамного скління.

У цьому просторі планується зібрати міцні ресторанні бренди, які запропонують відвідувачам широкий вибір страв різних країн світу. Поки що у ТРЦ не готові називати операторів, з якими йдуть переговори про розміщення закладів у фуд-холі, але відмічають, що в першу чергу розглядають або нові концепти від відомих рестораторів, або найбільш популярні у теперішній час ресторани. Для них торгівельно-розважальний центр готовий надати найкращі локації з великим потоком відвідувачів, концертний майданчик та розважальну програму з постійними івентами.

Ще одна «фішка» фуд-холу – дизайн у сучасному стилі, розроблений Urban Experts & Leslie Jones Architecture. Продумані деталі інтер’єру підкреслять архітектурні переваги приміщення та забезпечать комфорт гостям. В оформленні використовуються натуральні матеріали.

Як відмічається у релізі NAI Ukraine, до участі запрошуються ресторани та фаст-фуди з сильним власним брендом. На цьому майданчику можна дозволити собі експерименти, але традиційні й популярні концепції також вітаються. У локації можуть розміститися ресторани різного формату та з різними кухнями площею від 50 до 500 кв. м.

Відкриття простору заплановане на січень 2019 року.

Читайте також –

ТРЦ Lavina Mall отримав більше 184 млн грн чистого прибутку в I півріччі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку